Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Katala - beta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha

Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Katala - beta Empty
ViestiAihe: Katala - beta   Katala - beta EmptyLa Kesä 27, 2009 6:55 am

Nimi: Katala
Skp: uros
Lauma: Haukan lauma
Asema: Beta
Ikä: 5 vuotta
Ulkonäkö: rakenteeltaan suhteellisen hintelä, ei kuitenkaan voimaton tai laiha, ruskeaturkkinen susi, jonka kuono ja tassut ovat muuta turkkia vähän vaaleamman ruskeat. Vatsa on selkää vaaleampi. Pitkäraajainen, nopealiikkeinen ja etekin kesällä huomattavan ohutturkkinen. Silmät ovat totutun kellertävät ja kirsu tummanruskea.

Luonne: Katala ei ole Katala turhan takia. Se on ovela, opportunistinen egoisti, joka tekee mitä tahansa hyötyäkseen itse. Se ei petä lupauksiaan, ainakaan usein, eikä ole petollinen muutenkaan. Sen lupauksissa, sopimuksissa ja "hyväntahdon" eleissä on kuitenkin aina taustalla oman edun tavoittelu. Se pyrkii avoimesti kohentamaan asemaansa, eikä ole salaisuus kellekään, että se olisi halukas nousemaan alfan pallille. Tavalla tahi toisella. Näennäisestä kusipäisyydestään huolimatta Katala välittää omasta laumastaan, ja on muiden tavoin valmis puolustamaan heikompia jäseniä hyökkääjiä vastaan. Se on myös hyvin kiintynyt Viimaan, ja omalla tavallaan kai palvoo maata sen jalkojen alla. Omalla, egoistisella, ylpeällä ja huomaamattomalla tavallaan.

Historiikki:
Katala saapui laaksoon puolitoistavuotiaana, ja liittyi Viiman laumaan lähes heti sen jälkeen. Se ansaitsi paikkansa betana röyhkeällä, mutta kieroutuneen oikeudentajuisella luonteellaan. Suurin osa väistyi luonteen edessä, toiset voiman edessä. Katala osaa käyttää kehoaan hyväkseen ja hallitsee sen hyvin, mikä tekee siitä pelottavan vastustajan. Se on myös taitava metsästäjä ja johtaakin Viiman kanssa usein saalistuksia. Viiman ryhmä ajaa, ja Katalan ryhmä yllättää. Moinen järjestelyhän Katalalle sopii. Se tuntee sairaalloista, alkeellista vetoa kaikenlaiseen yllättämiseen ja puskista hyökkäämiseen. Katala osaa kuitenkin solmia myös ystävyyksiä, eikä sillä ainakaan tällä hetkellä ole laumassa vihamiehiä. Sen ystävyys vaan tuppaa olemaan hierarkista; Katala sanoo, muut tekee.

Katalan asema betana koki kuitenkin loppunsa sen ollessa viisi, kun Viiman veli Varpu suoritti vallankumouksen ja Viima häädettiin laumasta. Katalan uskollisuus Viimaa kohtaan sekä huoli omien pentujen tulevaisuudesta ajoivat betan laumattomaksi. Tämä oli urokselle kova isku. Veljensä kanssa Katala sattui kuitenkin tapaamaan Turren, joka näytti tekevän kuolemaa, ja Turre viitoitti tien Haukan laumaan.

Laumassa Katala taisteli asemastaan Turren kanssa, mutta loppuviimeksi päätöksen betasta teki lauman alfa, Haukka. Vakuututtuaan siitä, että luiruun laumalaiseen voi luottaa, sai Katala havittelemansa betan paikan. Samalla se myös sitoutui entistä enemmän laumaansa ja uuteen perheeseensä.

_________________
Katala - beta Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
Katala - beta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Nuormetsän lauma-
Siirry: