Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Harmi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Harmi Empty
ViestiAihe: Harmi   Harmi EmptyMa Syys 29, 2008 9:40 pm

Harmi Harmi
Kuva: Flickr.com, Kamia the Wolf, lisenssi

perustiedot
Nimi: Harmi
Sukupuoli: Narttu
Ikä: 4 vuotta
Lauma: Rinnemetsän lauma
Asema: Laumalainen

ulkonäkö
Harmi on kohtalaisen pitkäraajainen ja siron oloinen narttu. Turkki on karkeaa ja pääsävyltään ruskeaa, mutta esimerkiksi jalat ja kuono ovat vaaleampia. Nartun silmät ovat ruskean ja oranssin välimaastosta ja usein niistä heijastuu arkuus ja pelko – ellei takana sitten ole vahvemman suden tuki, jolloin Harmi vaikuttaa paljon itsevarmemmalta.
Susi liikkuu aina varovasti ja hän vaikuttaa olevan valmis pakenemaan paikalta milloin tahansa. Mieluiten Harmi tarkkailee muita piilosta ja koska hän yrittää usein välttää suoraa kontaktia vähemmän tärkeiden laumalaisten kanssa, voi nartun nähdä usein hiiviskelevän reviirin rajoilla.

luonne
Perusluonteeltaan Harmi on erittäin alistuva ja jopa pelokas. Ensimmäisellä tapaamisella hän alistuu selkeästi lähes kenen tahansa edessä ja tuntuu olevan äärettömän epävarma sanoistaan ja teoistaan. Selvästi itseään alempiarvoisten (olettaen, että laumasta sellaisia löytyy) kanssa Harmi on itsevarmempi ja yrittää tehdä oman asemansa selväksi myös muille, mutta ei onnistu tässä ilman muiden susien tukea.
Harmi ei kykene päätöksiin ilman tukea ja oikeastaan minkä tahansa asian toteuttaminen ilman vahvemman suden tukea tuntuu ylivoimaiselta. Siitä syystä Harmi on ehdottomasti laumaeläjä eikä hän pärjää ilman muiden susien tuomaa turvaa oikeastaan hetkeäkään. Harmi tukeutuu vahvasti auktoriteetteihin ja tästä syystä usein lauman johtaja (ja joissakin tapauksissa myös beta) saavat nartun jakamattoman huomion osakseen. Hän pyrkii pitämään hyvät suhteet itseään ylempiarvoisiin ja takaamaan näin sen, ettei tule häädetyksi laumasta millään syyllä.
Tavalliset laumalaiset taas eivät oikeastaan kiinnosta Harmia. Hän ystävystyy mielellään muutamien, samanhenkisten susien kanssa, mutta ei usein ei koe näitä suhteita niin tärkeiksi kuin alfan tai betan kanssa. Ystävänä hän voi olla arvaamaton, sillä loppupeleissä ainoastaan alfan sanoilla on merkitystä ja niinpä hän kykenee vaikka kääntämään selkänsä ystävälleen ja toteamaan, että alfa on oikeassa ja hänen sanojaan on toteltava.
Pennut ja energiset nuorukaiset ovat Harmista kauhistuttavia ja jopa raivostuttavia, vaikka narttu ei osaakaan suuttua näille. Hän pelkää nuorempien arvaamattomuutta ja sen sijaan että innostuisi leikkikutsusta, Harmi pakenee nopeasti paikalta arkana ja piiloutuu jonnekin turvaan. Johtunee kenties nartun nuoresta iästä, mutta hän ei koe pitävänsä pennuista yhtään ja vanhempienkin kanssa leikkii äärimmäisen harvoin ja silloin leikkitoverin on oltava jo hyvä ystävä.
Usein tuntuu, että Harmi elää laumansa ja etenkin alfansa takia. Hän on valmis mitä typerimpiin tekoihin vain todistaakseen luotettavuutensa eikä epäile hetkeäkään johtajansa sanojen tai tekojen oikeellisuutta. Ilman johtajan tukea hän vaikuttaa olevan hukassa ja avuton. Jos johtaja kuitenkin luottaa Harmiin edes jollain tavalla ja osoittaa vaikka käskyttämällä, että Harmia tarvitaan laumassa, tuntee hän itsensä heti itsevarmemmaksi ja kykenee vaikka mihin. Johtajan tuoman itsevarmuuden takia hän ei pelkää puolustautua tai hyökätä, mutta ilman sitä alistuu kenelle tahansa kyselemättä.
Kaikista mieluiten Harmi viettää aikaansa muiden susien läheisyydessä, mutta kuitenkin riittävän välimatkan päässä tarkkailemassa näiden tekemisiä. Hentona ja sirona narttuna Harmi mahtuu pieneenkin tilaan ja usein vaikuttaa siltä, että mitä pienempi tila, sitä paremmin Harmi siellä viihtyy.

Harmi Harmi1
Kuva: Flickr.com, Kamia the Wolf, lisenssi

historia
Nuoresta iästään huolimatta Harmi on ehtinyt viettää aikaa parissakin laumassa. Synnyinlaumastaan susi lähti vieraan ja pienemmän lauman mukaan, sillä kyseisen lauman alfa oli lupaillut Harmille helpompaa elämää kuin mitä hän silloin eli: Harmi oli ikuinen omega ja narttu oli huonossa kunnossa jatkuvista yhteenotoista johtuen. Mikäli Harmi ei kyennyt itse saalistamaan ruokaa tai osallistumaan saalistukseen jollain tavoin, ei hän saanut syödyksi ollenkaan.
Uusi lauma ei loppujen lopuksi ollut ensimmäistä parempi. Harmi kyllä pääsi johtajan suosioon, sillä hän oli huomannut nartun itselleen sangen hyödylliseksi. Harmi oli helposti alistuva ja suorastaan jumaloi alfaansa, eikä tehnyt mitään ilman hänen käskyään – ja käskyt hän toteutti kirjaimellisesti.
Harmin hyvä asema herätti kuitenkin nyreyttä lauman betassa ja nopean välien selvittelyjen jälkeen narttu hävisi. Koko lauma käänsi selkänsä Harmille mukaan lukien alfa, joka ei halunnut vaarantaa omaa asemaansa ja joka piti betaa itselleen tärkeämpänä kuin Harmia.
Haavoittuneena Harmi vaelsi alueella, jossa eli hänen tietämättään kaksi suurta laumaa. Ilman lauman ja etenkin johtajan tuomaa turvaa ja itsevarmuutta narttu oli jo vaarassa kuolla ennen kuin löysi Viiman lauman ja yritti liittyä mukaan. Hänen onnekseen tulevaisuus näytti hieman valoisammalta, sillä Viima hyväksyi hänet laumaansa.

pelit
pelit ovat suunnilleen aikajärjestyksessä niin, että vanhin on ylimpänä ja uusin alimpana. jokaiseen peliin on linkki ja ohessa on pieni referaatio siitä, mitä pelissä tapahtui ja keitä oli paikalla.
Liittyminen Viiman laumaan: Kovia kokenut Harmi eksyi Viiman reviirille ja onnekseen törmäsi itse alfaan ja nuoreen ikiliikkujaan, Loskaan. Fyysisesti huonossa kunnossa oleva nuori narttu hyväksyttiin laumaan varsin pian ja kiitollisena siitä hän asteli kahden uuden tuttavuuden perässä kohti uutta kotiaan.
Piilossa: Arka Harmi oli kiertelemässä uudella elinalueellaan eräänä syksyisenä päivänä ja tutustui samalla Nahkaan, myös Viiman lauman samanluonteiseen urokseen. Pelokkaat sudet tutustuivat hiljalleen toisiinsa ja Nahkasta tuli ensimmäinen susi laaksossa, kehen Harmi uskalsi luottaa.
Toinen susi: Pesäkolojen läheisyydessä, lumisessa piilossaan oleskellut Harmi huomattiin, kun saman lauman Tuuli-narttu tuli juttelemaan hänen kanssaan. Pelokkaana sutena Harmi yllättäen huomasi, että Tuuli ja hän olivat pohjimmiltaan samanlaisia. Pakkaa sekoittamaan saapui vielä lauman beta Katala, jonka Harmi oli kyllä halunnut tavata, mutta jonka läsnäollessa hän melkein tutisi. Kolmikko keskusteli jonkin aikaa ennen eroamistaan ja sen jälkeen Harmi huomasi luottavansa myös Tuuliin jonkin verran, ja sai hieman itsevarmuutta lisää huomatessaan, että Katala oli loppujen lopuksi sangen ymmärtäväinen häntä kohtaan.
Viima opettaa: Viima päätti opettaa muutamia uusia susia rajapartioon, ja yksi näistä kolmesta sudesta oli Harmi. Mukana olivat myös Nahka ja uusi tuttavuus Tuisku, jota Harmi tapansa mukaan arasteli. Nelikko tapasi myös laumalaisensa Kauhun ja laumattoman Haukan, jonka tapaamisen seurauksena rajapartio päätettiin siirtää tuonnemaksi. Harmi poistui nopeasti paikalta.
Kuri ja järjestys - VERI on täällä: Viima oli syrjäytetty lauman alfana ja pesille saapui uusi alfa, Veri. Monet laumalaiset eivät jääneet Veren laumaan, ja muun muassa Harmin ystävä Tuuli kuului heihin. Harmi itse kuitenkin jäi tyytyväisenä alueelle uudesta alfasta huolimatta.
Muuttunut rajavahti: Veren tultua alfaksi Harmi löysi itsestään uusia puolia ja niiden ansiosta susi oli päättänyt lähteä tarkastamaan reviirin rajoja sangen itsevarmasti. Rajoilla hän törmäsikin Kirvaan, nuoreen suteen Vallan laumasta, ja kaksikko vaihtoi muutaman sanan keskenään. Kirva yritti ystävystyä, mutta Harmi näytti lähinnä vain nauttivan huomatessaan, että hänellä oli auktoriteettiä jotakuta kohtaan.
Pesillä: Harmi törmäsi sattumalta samassa laumassa olevaan Nuuskuun, ja jäi vaihtamaan pari sanaa nuorukaisen kanssa. Tapaamisesta kehkeytyikin melkoinen seikkailu, sillä kaksikko törmäsi Ovelan laumalaiseen Hetkeen, joka oli ajautunut Veren lauman reviirille vesikauhuisen ilveksen ajamana. Olosuhteiden pakottamana kolmikko tappoi ilveksen ja Hetki poistui viileän ilmapiirin takia pois paikalta. Tapauksen jälkeen Harmi ja Nuusku saivat kaadettua karibun, söivät siitä osan ja heräsivät vatsat täynnä kauhuissaan huomatessaan, että Veri oli huomannut heidän tekosensa. Raivosta muriseva alfa sai Harmin itsetunnon hetkeksi nollille, joskin motivaatio korvata virheensä kunnianarvoisen alfan silmissä nousi kovasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Harmi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Harmi (suoritettu)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Rinnemetsän lauma-
Siirry: