Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Varjo - Laumaton

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Singarti
Valvoja
Valvoja
Singarti


Nainen Viestien lukumäärä : 193

Varjo - Laumaton Empty
ViestiAihe: Varjo - Laumaton   Varjo - Laumaton EmptyPe Syys 12, 2008 7:28 am

Nimi: Varjo
Sukupuoli: Naaras
Ikä pelin alussa: Vuotias
Lauma: Viiman lauma
Asema: Laumalainen

Ulkonäköä: Varjo on hoikka, hieman normaalia pitkäjalkaisempi, muutoin tavallisen kokoinen susinaaras. Hän on väritykseltään täysin musta, mikä osaltaan korostaa hänen keltaisia ja uteliaita silmiään. Hän sai nimensä ollessaan viisipäisen poikueen ainoa täysin musta pentu (Lauma koostui yksinomaan tummanvärisistä susista).

Luonteesta: Varjo hiljainen, varovainen ja eristäytyvä, mutta tavattoman utelias. Hän on nopea ja elää juostakseen, ja hän rakastaa kiihkeitä ja pitkiä saalistusretkiä. Nopeutensa ansiosta hän oli yleensä kaksikkonsa ensimmäinen, joka tavoitti pakoon juoksevan saaliin. Varjo reagoi herkästi erilaisiin tilanteisiin, ja hänen tunteensa ovat valtavia.

Historiaa: Varjo syntyi kaukana lännessä suureen susilaumaan viisipäisen pentueen kuopuksena. Hän varttui alfaisänsä ja -äitinsä valvovien silmien alla sisarparvessaan ensimmäisen kesänsä ja syksynsä.
Ensimmäisten lumisateiden perässä seurasivat onnettomuudet. Saalistusretkellä ollut lauma palasi pesille lukumäärä puoleen huvenneena - sankka lumipyry oli tuonut saaliit ja saalistajat liian lähelle loskalumen liukastamaa kallion laitaa. Yksitoista sutta oli menettänyt henkensä.
Pian tämän jälkeen pääsi urosalfaa puremaan vesikauhua kantanut kettu lauman ollessa ylittämässä tiheäkasvuista niittyä. Tartunnan saaneena alfa menetti kaiken järkensä, ja puri kuoliaaksi puolisonsa, osan nuorista pennuistaan sekä yhden laumalaisensa. Varjon vuotta vanhempi veli kerkesi pelastaa Varjon sekä tämän samanikäisen veljen. Muita paenneita kolmikko ei löytänyt.

Tässä ryhmässä saalistus oli vaikeaa, sillä ainoa saalistustaitoinen ryhmässä oli isoveli. Pian pienempi veli kuolikin kylmyyteen ja nälkään. Varjo selvisi sisukkuuden sekä pitkien ja nopeitten jalkojensa ansiosta.

Keväällä kaksikon ollessa vaeltamassa etsien paikkaa jonne asettua, sattuivat he kulkemaan turhan läheltä suuren susilauman rajaa. Sudet huomasivat heidät, huonoin seurauksin. Kaksikko ei ollut koskaan nähnyt tämänkaltaisia susia - turkiltaan harmaankirjavia, hyvin vaaleita ja häijyjä. Pitkän takaa-ajon jälkeen lauma tappoi raa'asti isoveljen ja raateli Varjoa pahasti. Huviteltuaan tarpeeksi lauma päästi Varjon henkihieverissä pakenemaan, ehkä vain siksi, että Varjo oli naaras.
Varjo on pahasti ontuvana ja haavat edelleen verta vuotaen noussut Viiman lauman reviiriä reunustavalle vuorelle. Hän toivoo vuoren toiseltapuolen löytävänsä jotakin, vaikka edes rauhallisen paikan kuolla.


Viimeinen muokkaaja, Singarti pvm Ke Heinä 08, 2009 4:15 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Singarti
Valvoja
Valvoja
Singarti


Nainen Viestien lukumäärä : 193

Varjo - Laumaton Empty
ViestiAihe: Vs: Varjo - Laumaton   Varjo - Laumaton EmptySu Heinä 05, 2009 12:06 am

Ja Varjon voi siirtää laumattomiin, koska olen jo ilmoittanut, ettei se jää Varpun laumaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Singarti
Valvoja
Valvoja
Singarti


Nainen Viestien lukumäärä : 193

Varjo - Laumaton Empty
ViestiAihe: Vs: Varjo - Laumaton   Varjo - Laumaton EmptyLa Heinä 17, 2010 3:44 am

Talvi oli sinulle liikaa. Olit voimissasi, mutta se ei riittänyt - talviturkkisi ei kasvanut, ja hento, hoikka ruumiisi miltei päästi talvituulen lävitseen.

Ei riittänyt, että sait saalista, eikä se, että takanasi seisoi ystäviä. Ankara kylmyys valtasi ruumiisi eräänä yönä, kun olit juossut jäniksesi kiinni. Ei saaliskaan, lähes yhtä luiseva kuin sinä, kerennyt sisuskalujasi enää lämmittää, ja paluumatkalla pysähdyit lepäämään viimeisen kerran.

Uni valtasi ruumiisi. Ehkä kerran, kaksi heräsit levottomana tunteeseen että kaikki ei ole hyvin, että raajojasi kylmää, mutta pakkanen kavalana vihollisena ensin kylmää, tuoden sitten perästä autuaan lämmöntunteen.

Sait siivet selkääsi, ja lensit veljesi luokse. Sinä pieni, kaltoinkohdeltu susi sait viimein osaksesi onnen - ehkä liian varhain, mutta haluan sen silti sinulle suoda.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content

Varjo - Laumaton Empty
ViestiAihe: Vs: Varjo - Laumaton   Varjo - Laumaton Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Varjo - Laumaton
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Karu (laumaton)
» Roiske~Laumaton
» Kuu - Laumaton
» Metka - Laumaton -
» Kajo (laumaton)

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: