Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Mustarastas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
lintupien
Omega
Omega
lintupien


Viestien lukumäärä : 35
Hahmot : Mustarastas

Mustarastas Empty
ViestiAihe: Mustarastas   Mustarastas EmptyLa Toukokuu 05, 2012 11:05 am

Mustarastas Mustarasto

Perustiedot
Nimi: Mustarastas
Ikä: 4 vuotta
Rotu / laji: Susi
Sukupuoli: narttu

Ulkonäkö
Säkä: 71 cm
Rakenne: Sopusuhtainen, jäntevä. Vahvat ja lihaksikkaat jalat, häntä aavistuksen verran keskivertoa pidempi.
Kunto: Tällä hetkellä erittäin hyvä (syönyt ja levännyt, ei ole joutunut tappeluun vähään aikaan).
Turkki: Kiiltävä, kaksinkertainen. Paksu erityisesti kaulassa, selässä, takareisissä ja hännässä. Lyhyempää naamassa ja jaloissa.
Väritys: Tumma, lähes musta. Hopeisia karvoja kuonossa, silmien ympärillä, niskassa ja kyljissä sekä erityisesti rinnuksilla ja vatsassa. Jalat vaalenevat tassuja kohden. Iho, kirsu, polkuanturat ja kynnet tummanharmaat. Silmät sinertävän harmaat.
Muuta: Oikean silmän päältä lähtee pitkä arpi joka kulkee otsaa pitkin vasempaan korvaan. Korva on revennyt molemmilta reunoilta. Karvan alla pieniä, näkymättömissä olevia arpia yhteenotoista toisien susien kanssa.
Kuva: omaa tekoa


Mustarastas Aiehieczplqangxc


Persoona
Luonne: Sisukas, helposti kiihtyvä ja itsevarma, lujatahtoinen ja hyvinkin pitkälle oman tien kulkija. Erittäin lojaali niille, joita kunnioittaa, eikä epäröi puolustaa laumaansa. Riskinottaja. Puhuu ainoastaan silloin, kun on jotain sanottavaa ja sanoo asiat niinkuin ne ovat, ilman korulauseita tai pyörtämisiä. Ei erityisen joustava, pitää enemmin rutiineista ja siitä että asiat hoituvat joka kerta samaan tapaan. Erittäin vakavamielinen, leikkii suhteellisen harvoin ja silloinkin lähinnä korostaakseen asemaansa. Mustarastas ei vaivaudu leikkimään sellaisten kanssa, jotka ovat selkeästi arvoasteikossa ylempänä.
Sosiaalisuus: Joutuu herkästi kahakoihin hallitsevien yksilöiden kanssa. Loppuja Rastas kyllä käskyttää hyvinkin uskaliaasti eikä epäröi käyttää hampaitaan tai mitään muitakaan keinoja jos joku yrittää astua tiellensä.. Toki omillaan olo on lisännyt sen varautuneisuutta lajitoverien seurassa, ja saanut sen ainankin tunnustamaan, että suoranaiselle hyökkäykselle on olemassa vaihtoehtoja. Usein nihkeä ja kylmäkiskoinen vieraille, välillä suorastaan agressiivinen.
Taidot: Hiukan kärsimätön metsästäjä, saalis jää useimmiten saamatta varomattomuuden tai hutiloinnin takia, ja myös kokemattomuus vaikuttaa asiaan. Ryhmässä saalistaessa on usein se, joka tekee ensimmäisen hyökkäyksen/puree ensimmäisenä. Itsekseen etsii saalista usein ilmavainulla sen sijaan että jäljestäisi pitkiä matkoja. Yleisimmät saaliseläimet ovatkin sen mukaisia, myyriä, oravia, kanalintuja ja sammakoita. Ei kaihda raatoja eikä toisten haaskojakaan vaan menee röyhkeästi syömään jos sellaisen sattuu löytämään. Hiekkaisessa/savisessa maastossa kaivaa usein itselleen kolon tai kuopan makuupaikakseen.

Suhteet
Lauma: laumaton
Menneisyys: Syntynyt normaaliin tapaan alfaparille, ja elänyt ensimmäiset vuotensa perhelaumassaan vanhempiensa ja muutaman sisaruksensa kanssa. Ollessaan muutaman kuukauden ikäinen työnsi päänsä kivenkoloon ja jäi kiinni, riuhtoessaan itseään irti repi pitkän haavan otsaansa ja menetti palan vasemmasta korvastaan. Muistona tapahtuneesta Mustarastaalla on naamassaan arpi. Muuten nuoruus kului ilman suurempia sydämentykytyksiä. Rastaan syntymän jälkeen laumaan ei tullut pentuja kahteen vuoteen, mutta viimein sen emo tuli taas tiineeksi ja alkoi hätistellä nuoria susia pois tehdäkseen tilaa uusille pennuille. Muutaman rajumman yhteenoton jälkeen Rastas viimein jätti synnyinlaumansa ja aloitti elämänsä vaeltavana sutena. Laaksoon se on tullut useiden muiden tapaan onnenonkijana, seuraillen vaeltavia karibuja.
Tavatut/tutut: ei vielä ketään
Pelit: ei vielä pelattu

Galleria
Vanhat: X X
Takaisin alkuun Siirry alas
http://kuvapohjia.webs.com/index.htm
 
Mustarastas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Mustarastas
» Mustarastas lensi Pilvelle
» Mahdollisia kahnauksia (kutsupeli lintupien ja Mustarastas)
» Iltaruskon sudet //kutsupeli Lintupien ja Mustarastas//

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: