Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Koko (laumaton tällä erää)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Trisha
Alfa Wolf
Alfa Wolf
Trisha


Nainen Viestien lukumäärä : 1914
Hahmot : Ovela, Katala

Koko (laumaton tällä erää) Empty
ViestiAihe: Koko (laumaton tällä erää)   Koko (laumaton tällä erää) EmptySu Tammi 11, 2009 8:50 am

Koko (laumaton tällä erää) Koko2

Nimi: Koko
Skp: Uros
Lauma: laumaton
Ikä: 5
Asema: -
Ulkonäkö: Koko on nimensa veroinen; kookas. Se on suorastaan ihan massiivinen. Sen pää on kuin karhulla ja ruumis vankka ja lihaksikas. Turkki on kuitenkin kokoon nähden aika ohut, eikä täten edes peitä uroksen huomattavaa lihaksistoa. Kokonsa takia Kokon etujalat taipuvat vähän sisäänpäin, mutta moinen pieni rakennevika ei näytä haittaavan urosta millään tavalla, ainakaan vielä tässä iässä. Kokon joka puolelta tasapitkä turkki on melko tasaisen vaalea ja rusehtavan sävyinen. Selästään se on hiukan tummemman ruskea.
Luonne: Koko on leppoisa. Koko on oikea stereotyyppi; iso ja kiltti. Se ei tavallisesti haluaisi pahaa kärpäsellekään ja se tulee helposti juttuun kenen kanssa tahansa. Koko on myös hyvin riippuvainen muiden hyväksynnästä ja siksi se on mieluummin käskyteltävänä kuin käskijänä. Se ei viihdy omegana vaan on tottunut olemaan sellaisen suden käskyn alla, mikä osaa käskyttää sitä. Leppoisuudestaan huolimatta Koko siis pyrkii hierarkiassa siihen pisteeseen, että se voi tehdä töitä niille, jotka laumassa osaavat parhaiten käskyttää, eli alfaparin ja betaparin läheisyyteen. Se ei tee tätä yleensä syrjäyttämällä muita vaan yksinkertaisesti yrittämällä lipua korkeampien suosioon. Se sopii paljon paremmin rauhaa rakastavalle Kokolle. Tarvittaessa Koko kuitenkin puolustaa läheisiään eikä kaihda tappeluita. Koko on kiltti, muttei suinkaan pelkuri.
Historiikki: Koko syntyi neljä vuotta sitten suurehkoon laumaan ja eli siellä sisaruksiensa kanssa. Lauma oli kuitenkin suuri ja vuoden ikäiset nuorukaiset häädettiin. Ne liikkuivat pitkään yhdessä, mutta loppujen lopuksi vain kaksi niistä päätyi Laaksoon. Koko oli toinen, ja sen pienempi mutta sisukkaampi veli Katala oli toinen. Kaksikko liittyi Viima-nimisen nartun laumaan ja Katala kohosi nopeasti betaksi asti. Koko toimi veljensä apurina ja teki kaikkea sitä, mitä muutkin laumalaiset tekivät. Tyytyväisenä se eli aina siihen asti, että noin vuosi sitten eksyi laumastaan pahan lumimyrskyn yllättäessä ennen saalistusta. Uros joutui kauaksi lauman alueilta ja pysyäkseen hengissä seurasi sitä pientä peuralaumaa, jonka jäljille oli päässyt, Laakson ulkopuolelle. Se eli siinä uskossa, että se oli itse asiassa menossa takaisin Laaksoon. Uros huomasi erheensä vasta myöhään, eikä sen suuntavaisto ollut kovin hyvä Se vietti kevään ja kesän saalistaen Laakson ulkopuolella, kunnes viimein löysi solan ja ylitti sen juuri ennen talven tuloa. Tähän se tuskin olisi tyhmänä pystynyt itse, mutta se löysi seuraa Varpu-nimisestä ärhäkästä uroksesta. Uros toi Kokolle mieleen sen veljen ja se tykästyi tämän seuraan. Se seuraili Varpua laaksoon ja täällä osallistui vallankumoukseen, jossa Viima syöstiin vallasta. Koko tapasi uudelleen veljensä ja lyöttäytyi tämän seuraan entisen betan paetessa laumasta.

_________________
Koko (laumaton tällä erää) Blogibannerbutto
Ovela | Katala | Koko
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deepunder.wordpress.com
 
Koko (laumaton tällä erää)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Roiske~Laumaton
» Kuu - Laumaton
» Kajo (laumaton)
» Karu (laumaton)
» Varjo - Laumaton

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: