Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT Empty
ViestiAihe: Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT   Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT EmptyLa Heinä 04, 2009 7:06 am

KLUTTurre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT Harmaasusi20

NIMI: Turre
SKP: Uros
IKÄ: 9,7
LAUMA: haukan lauma, arvo Beta

ULKONÄKÖ:
Turren turkista löytyy ruskean erisävyjä sekä hivenen mustaa. uroksen vatsa sekä leuka ovat kerman vaaleaa. häntä on tuuhea sekä 52 cm pitkä aivan kärkikarvoihin asti. jalat ovat tasaiset ja vankat takaa urokselle ketterät liikkeet. ruumiin pituus herralla on noin 136 cm ja puolestaan taas hartia korkeus on jopa 84 cm. Eli uros ei ole kooltaan pienimpiä susia. Kasvot ovat herralla melko lempeät sillä ovat pörröisen karvan peitossa poskiin asti kuono on suhteellinen pään kokoon ja jokseenkin leveänpuoleinen. Lempeyttä lisää kasvoilla olevat kaksi paria kellertävän ruskeaa nappisilmää. mustanruskea väritys tekee herralle kuitenkin sitä omaa pientä yksilöllisyyttä. Korvat ovat kolmiomaiset ha hyvinkin tarkan oloiset. Selkä on lähes suora hivenen takalistoista alaspäin painottuva. Lihaksisto ei niinkään näyt tuon herran karvapeitteen alta mihinkään, mutta ei ole mikään heiverikkö. Talvella turkin sävy vaihtuu harmaanvalkoiseksi joka toimii hyvänä suojapeitteenä monessakin asiassa. turkki on huomattavasti tuuheampaa talvella kuin kesällä muutoin muodot pysyvät samana kuten normaalisti. Silmien väri saattaa hailua hivenen enemmän kellertäväksi.

LUONNE:
Lempeän ulkomuotonsa lisäksi herra on salaperäinen ja jokseenkin omanlaisensa persoona. Kuka tahansa ei pääse tuon hukan lähelle sillä sen on vaikea päästää lähelleen tuntemattomia hivenenkin epäilyttäviä susia. Toki hukka ystävystyy helposti ja on lempeä oma itsensä niin laumassa kuin parivaljakoissa. Kuitenkin herra omaa mitä perimmäisen ominaisuuden luonteessaan Kun Turre päättä jotain se myös pitää päänsä kunnes se on sen saavuttanut.. Temperamenttinen ja osuvasanainen otus on vaaraksi niille jotka sitä liioin ärsyttävät muutoin hukka pysyy tiukasti ruodussaan eikä siis haasta riitaa turhista.


HISTORIIKKI:
Turre syntyi kaukana tuntureilla josta se sitten erakoitui pienen ryhmän kanssa ja päätyi muualle maailmaa. kuitenkin jostain kummallisesta syystä tuon olin paikka saatiin selville ja lauma tuhottiin. Turrella kävi tuuri siinä suhteessa että vesi pelasti tuon. Susi oli hakattu lähes henki hieveriin ja paiskattu veteen, josta virta kuljetti sitä päiviä pitkin maanrajoja. Kunnes se avasi silmänsä ja huomasi saapuneensa virran mukana jonkinlaiseen laaksoon jonne joki oli johtanut. Heikkoon kuntoon oli Turre päätynyt mutta jaksoi kuitenkin yrittää nousta ylös. Tietämättömän olinpaikastaan se kuitenkin päätti levätä ennen sen selville ottamista.

TAPAHTUNUTTA:
Turre on viipynyt laaksossa joj onkin aikaa, se on tutsutnut muihin laumattomiin sekä joihinkin laumalaisiin jotka kuuluvat joko Viiman laumaan taikka sitten Ovelan laumaan. Turre tapasi myös Haukka niminsen nuoren uroksen joka oli saapuut laaksoon ja parhaillaan perustaa omaa luamaansa johon Turre on liittynyt ja saanut arvokseen Betan paikan. Turrea kuitenkin arveluttaa nuorukaisen toiminta, mutta aikoo kuitenkin talven ylitse katsoa mitä tapahtuu. Turre koki pienimuotoisen romahduksen vaipuessaan menneisyytensä uumeniin ja kätkeytyi piiloonsa pysytellen poissa päiviä. Nälän tunne teki hukkaseen muutoksen joka sai tusota rauhallisesta ja rennosta otuksesta, epäilevän sekä vihaisenkin puolen esiin. Turre on kehittynyt hurjasti metsästäjänä, se kykenee kaatamaan yksin jopa pienikokoisia peuroja. Vihan tunne sisällä Turre  on taipuvainen haastamaan riitaa ja puollustamaan läheisiään. Tällä hetkellä Turren lähimpini lukeutuvat vain Kuura. Tuo lähes koko valkea narttu on tehnyt ensi hetkestä lähtien Turreen vaikutuksen, tosin kaksikon keskustelu on toistaiseksi aivan jotain muuta mitä se voisi olla.

Turrelle on hyvin toden näköisesti tulossa uuden lainen luonne, sillä sen vanhan luonteen rippeet peittyvät hiljalleen sen kovanaamaisen ja kiukkuisen itsensä taakse, ehkä uros tarvitsee jotain minkä se on jo kerran menettänyt saadakseen muuta ajateltavaa. Turren  turkki on talvea kohden vaalenemassa, lisäksi tuon turkin laatu on heikentynyt se ei enää ole niin sileää ja pörröistä, se on joksnekin pidenpää ja karkean olosita. Mutta jossain sisällä Turre on vielä sama entinen hellyyttävä itsensä.


Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT Copysu10

[b][u]

PELITAPAHTUMAT

https://ablupus.palstani.com/rajalla-f20/tutkailua-seka-seuran-etsintaa-loppunut-t61.htm loppu,  

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/nuuskauksia-ja-kuonojapaattynyt-t90.htm loppu,

https://ablupus.palstani.com/rajalla-f20/turre-etsii-laumattomia-loppu-slut-t147.htm loppu,

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/en-tieda-minne-minut-vie-seikkailuun-tuntematon-tie-kuollut-t80.htm kuollut,

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/is-this-the-end-mex-t198.htm kesken,  

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/ystavaa-etsien-t269.htm kesken,

https://ablupus.palstani.com/rajalla-f20/lumen-loisto-t249-15.htm loppu,

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/jalleen-kohtaaminen-t277.htm#3605   loppunut

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/muutoksen-tuulet-t343.htm ( kesken )


https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/turren-pesalla-tapahtuu-t311.htm (Kesken )

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)


Viimeinen muokkaaja, -Mex- pvm La Marras 23, 2013 4:37 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT Empty
ViestiAihe: Vs: Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT   Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT EmptyTi Helmi 23, 2010 5:15 am

Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi  suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT Turre-1

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Turre - Luottosusi ( Kutsuu itseään para aikaa Vallan laumalaiseksi suunnitelmien vuoksi ) KUOLLUT
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Luonto kutsuu vaeltajaansa - Karma
» Turre etsii kaatajaa
» Turre etsii laumattomia - Loppu slut

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: