Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kastehelmi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Huurre
Laumalainen
Laumalainen
Huurre


Nainen Viestien lukumäärä : 222
Hahmot : Korpinkutka, Kastehelmi

Kastehelmi Empty
ViestiAihe: Kastehelmi   Kastehelmi EmptySu Syys 16, 2012 7:22 am

Perustiedot
Nimi: Kastehelmi
Ikä: 3v.
Sukupuoli: narttu
Laji: Tunturi susi
Lauma: laumaton
Asema: -

Kastehelmi Kuvastot3

Ulkonäkö
Ruumiinrakenne
Kastehelmi on normaalikokoinen, siro ja kevyt rakenteinen susinarttu. Tuolla on hyvät linjaukset niin että liikkuminen on ketterää sekä sulavaa, ja siron ruumiinrakenteen ansiosta hän on nopea. Neidin jalat ovat normaalipaksuiset, mutta sirot ja niistä löytyy yllättävästi voimaa. Nartun sirot tassut ovat hieman normaalia pienemmät, mutteivät vaikuta tasapainoon.
Turkki
Kastehelmellä on pitkä ja tuuhea turkki, joka peittää siron ruumiin antaen nartusta hieman jykevämmän kuvan. Karhea turkki hylkii likaa, joten värit ovat lähes aina kirkkaat ja puhtaat. Sen sijaan tiivis turkki ei kuivu nopeasti kastuttuaan, mutta se hylkii kyllä vettä joten pienestä tihkusateesta se ei kastu. Mutta esim. rankkasateen jälkeen turkin kuivumiseen menee kauan. Tuuhea turkki suojaa kuitenkin hyvin kylmyydeltä sekä haavoilta.
Väritys
Neito on vaalea, päävärinä on kermanvalkoinen. Selkä sekä pään yläosa ovat susille tyypillisesti karvojen päistä vaalean harmaat, joten selkä sekä pään yläosä näyttävät harmaalta. Värit näyttävät lähes aina puhtailta ja vaalean harmaa sointuu kermanvalkeaan turkkiin mainiosti.

Luonne
Kastehelmi on luonteeltaan aika sosiaalinen ja luo mielellään uusia tuttavuuksia. Häntä kuvaavat sanat ystävällinen ja itsepäinen. Neiti on myös erittäin itsevarma ja ylpeä, eikä näytä muille heikkouksiaan. Kastehelmi ei turvaudu voimaan vaan käyttää kiperissä tilanteissa älyään, tuo yrittääkin usein vaihtaa aihetta jos tappelu on alkamassa ja toimii usein niiden rauhoittajana. Neitonen osaisi juonitella asiat oman mielensä mukaan, ja saattaakin niin välillä tehdä, mutta se on ystävällinen ja kerää usein ystävä katraan ympärilleen.
Narttu osaa hyödyntää jokaisen hyviä puolia yhteisen hyvän vuoksi, eikä jätä ketään huomiotta. Kastehelmi on uskollinen valitsemilleen susille, eikä jätä näitä pulaan vaikka kehotettaisiin. Neiti pitää muiden käskemisestä, mutta alistuu kyllä tarpeen vaatiessa. Kastehelmi pitää yöstä, se rakastaa kulkea öisin omilla reiteillään ja se myös usein jää toljottelemaan kuuta. Sitä vastoin narttu vihaa uimista, vaikka se kuumilla kesä helteilä mukavasti viilentääkin. Tämä pelko on jäänyt menneisyydestä. Neiti yrittää usein välttää taisteluita, yrittäen hakeutua johtavaksi sudeksi. Eli yrittää pompottaa vastaan tulevaa sutta, jotta saisi toisen alistumaan ja välttyisi taisteluilta. Pääpiirteissään Kastehelmi siis on rohkea, itsevarma ja uljas susi, joka ei hyväksy muiden haukkumisia. Hän on dominoiva, mutta leppoisa eikä nartulla ole paljoa ennakkoluuloja.

Menneisyys
Kastehelmen lapsuus ei ollut ihan sitä parasta, sillä hän jäi jo nuorena ilman vanhempia, mutta ei se kyllä pahintakaan ollut. Nartun emä karkotettiin metsässä elävästä laumasta noin kuukautta ennen kuin pentue syntyi, eikä viimeisillään oleva emä jaksanut taivaltaa pitkälle joten jäi samaan metsään synnyttämään. Pennut syntyivättavallista aikaisemmin ja tuolloin oli vielä lunta maassa, vaikka kevät olikin tulossa. Kastehelmi siis syntyi laumattomana metsässä, vain emä ja sisarukset seuranaan. Ei ollut isää eikä laumaa. Hän itse ei tiedä emänsä karkoituksen syytä, mutta tajusi myöhemmin koko lauman kantaneen tuolle kaunaa.
Nartun emä yritti huolehtia pennuistaan, joita oli siis kolme. Kastehelmi ja tuon kaksi veljeä.  Mutta heikkona oleva narttu ei kyennyt yksin pitämään turvassa ja ruokittuna kolmea pentua. Kastehelmi itse oli niin nuori ettei muista tapahtuneesta mitään, mutta nartun veljet kuolivat molemmat ensimmäisen kuukauden sisällä syntymästä. Molemmat vilustuivat ja menehtyivät siihen. Kastehelmen emä yritti pitää elossa viimeisen pentunsa, mutta hukkui tulvivaan jokeen alku kesästä.
Kastehelmi oli noin kolmen kuukauden ikäinen ja alkoi jo hahmottamaan asioita sekä muistamaan tästä ajasta, mutta hän oli silti aivan liian pieni selvitäkseen yksin. Eihän pieni karvapallo saanut kiinni edes pientä saaliseläintä.
Lähistöllä reviiriään pitävä lauma, kyseinen josta pennun emä karkotettiin, löysi avuttoman nartun ja päätti ottaa tuon lauman hoiviin, pennun turkissahan tuoksahti vaimeasti lauma. Pentu sai lauman ja ystäviä, sekä tietenkin kasvatuksen ja opetusta selviämiseen. Häntä kasvatettiin kuin yhtä syntyperäistä tämän lauman jäsentä sillä kukaan ei ollut tajunnut nartun olevan karkotetun pentu.  Kastehelmestä kasvoi lauman hoivissa urhea susi.
Kermaturkilla ei ole tietoja isästään eikä tuo tiedä kuolleista veljistäänkään mitään. Narttu olettaa isänsä olevan kuollut, tai kuuluvan siihen laumaan joka nartun "adoptoi". Laumassa Kastehelmellä oli kaikki hyvin ja hän oli iloinen, mutta siellä olo aikanaan hän kuuli huhuja ja tarinoita nartusta, joka oli pettänyt koko lauman anteeksiantamattomasti. Ei kulunut aikaakaan kun hän tajusi puheiden koskevan emäänsä. Pari vuotiaana narttu päätti lähteä laumasta sillä oli ymmärtänyt että, jos joku joskus tajuaisi hänen olevan karkoitetun pentu ei nartusta enää pidettäisi ja tuo luultavasti häädettäsiin myös. Hän tahtoi siis mieluummin lähteä itse kuin häädettynä ja säilyttää hyvän muiston laumasta.
Kastehelmi lähti omille reiteilleen ja löysi lupuksen maastoon, jossa nyt etsii omaa paikkaansa.

Peleissä tapahtunutta
Kermaturkki on tutustunut laaksoon, sen ympäristöön ja laumalaisiin sekä laumattomiin susiin. Hän kohtasi Kauhun, jonka kanssa on luonut suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kaksikko aikoo perustaa lauman ja suunnittelee kovasti asiaa, vielä se on kuitenkin vasta aloitus vaiheessa. Kaksikko aloittaa etsimään sopivia laumalaisia.


Tässä vähän pelejä, joihin Kastehelmi on ollut osallisena. Pelit on järjestetty vanhimmasta uusimpaan, siinä järjestyksessä joissa ne ovat Kastehelmen näkökulmasta tapahtuneet :) Vanhimmat ovat ylimpänä ja uusimmat alimpana. Osa peleistä on vielä kesken.

Täysikuun alla - Kastehelmi kohtaa laumattoman Hurmeen
Kesästä tuleekin syksy - Kastehelmi kohtaa laumattoman Kauhun
Rajaasioita selvittämässä - Kastehelmi reissaa Kauhun kanssa tapaamaan laumatonta Harakansilmää


Metsä herää eloon - Kastehelmi kohtaa laumattoman Noen ja Nuormetsän Orvokin
Susi - Kastehelmi kohtaa Rinnemetsän laumalaisen Ronskin
Kauhu palaa alkuun - Neiti tapaa Kauhun
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kastehelmi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: