Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Myrsky

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Myrsky Empty
ViestiAihe: Myrsky   Myrsky EmptyTi Heinä 22, 2008 8:45 am

Myrsky Myrsky
Kuva: Flickr.com, sometimesong, lisenssi

perustiedot
Nimi: Myrsky
Sukupuoli: Uros
Lauma: Ovelan lauma
Ikä: 5 vuotta
Asema: Laumalainen

ulkonäkö
Myrsky on pitkäraajainen ja hoikka susi, eikä hän näytä kovin voimakkaalta. Hän vaikuttaa vielä kovin nuorelta ruumiinrakenteensa puolesta, vaikka kyseessä on jo 5-vuotias uros. Turkki on pääosin tummaa, ainoat vaaleammat alueet ovat kuonossa ja rinnassa. Silmät ovat vaaleansiniset, ja usein niissä on utelias ja ystävällinen pilke. Myrskyn olemus on rauhallinen, joskin hän on kovin utelias ja se tuskin jää keneltäkään huomaamatta.

luonne
Tumma uros on äärettömän utelias ja energinen. Energisyys uroksen tapauksessa ei kuitenkaan tarkoita turhaa sähläämistä, sillä hän ottaa kaikesta selvää rauhallisesti ja hillitysti: sen sijaan tuntuu, että Myrsky jaksaisi liikkua koko ajan ja usein hän vaelteleekin lauman reviirillä tarkkaillen. Hän haluaa tietää kaiken heti aina uusista liittyjistä toista laumaa koskeviin asioihin.
Pentujen kanssa Myrsky tulee hyvin toimeen ja pitää näiden seurasta. Vauhdikkaat susinuorukaiset saavat myös Myrskyn sisäisen pennun heräämään, ja hän painii sekä juoksee mielellään näiden kanssa leikkimielissä. Yleensä leikkiessä uros pitää enemmän juoksemisesta ja hyppelystä kuin painileikistä, sillä aivan kuten ulkomuoto jo kertoo, hän ei ole kovin voimakas. Vikkelä Myrsky sen sijaan on ja härnää silloin tällöin muita kanssaan tiukkia käännöksiä vaativiin juoksuleikkeihin.
Saalistaessa Myrskyn vahvuus onkin nimenomaan ketteryys ja nopeus, sillä hennon ulkomuotonsa ansiosta hän pystyy kulkemaan nopeastikin vaikeakulkuisessa maastossa. Taisteluissa hänestä ei juuri ole vastusta, sillä uroksesta huomaa, että turhia lihaksia ei löydy. Kenties se puute saa Myrskyn kuitenkin yrittämään ärhäkästi ja oikean tilanteen tullessa kohdalle hän on sisukas, vaikka olisikin jo pahasti alakynnessä.
Myrsky ei havittele alfan tai betan paikkaa, vaan hän on tyytyväisin silloin, kun laumassa on häntä ylempiarvoisempia susia määräämässä tahdin - sekä muutama alempiarvoisempi, joita tarpeen vaatiessa voi komentaa. Myrskyllä ei ole tapana liikaa mielistellä alfaansa, vaan se käyttäytyy itsevarmasti tilanteessa kuin tilanteessa, mutta ei yritäkään uhata laumaan johtajaa. Alempiarvoisiaan kohtaan hän on reilu, joskin näyttää selvästi, kumpi onkaan lauman arvoasteikossa ylempänä.

historia
Uros on elänyt pienessä laumassa lähellä Ovelan ja Viiman laumoja. Hän on jo pennusta asti tiennyt noiden laumojen olemassaolosta, mutta hän on joutunut välttelemään niitä laumansa suojissa, jotta heitä ei tapettaisi. Lauma saalisti pääasiassa ruokansa ei-kenenkään-maalta, mutta kähvelsi sitä myös silloin tällöin pieniä määriä kerrallaan sekä Ovelan että Viiman alueilta ja vaikka heidät on silloin tällöin havaittu, on lauma kuitenkin säästynyt suuremmilta tappioilta.
Koska kyseessä oli kuitenkin pieni lauma, joutuivat useimmat pennut etsimään itselleen uuden turvapaikan kasvettuaan tarpeeksi. Monet nartut saivat jäädä lauman suojiin hoitamaan ja tarpeen tullen synnyttämään pentuja, mutta useimmat urokset ajettiin pois. Myrsky ei jäänyt edes pyörimään vanhan lauman tutun pesäpaikan ympärille, vaan hän kokeili ensin siipiään laumattomana parin vuoden ajan. Se oli kuitenkin rankkaa ja lopulta, tarkkailtuaan kahta suurinta laumaa vielä jonkin aikaa, hän päätti yrittää mukaan Ovelan laumaan ja onnistui siinä.

pelit
pelit ovat suunnilleen aikajärjestyksessä niin, että vanhin on ylimpänä ja uusin alimpana. jokaiseen peliin on linkki ja ohessa on pieni referaatio siitä, mitä pelissä tapahtui ja keitä oli paikalla.
Liittyminen Ovelan laumaan: Kaksi Ovelan laumalaista huomasivat Myrskyn kuljeskelevan heidän reviirillään, ja kutsuivat alfansa paikalle tarkistamaan uroksen aikeet. Ovelan kysymysten aikana Myrsky säikähti jo kadottaneensa mahdollisuuden liittyä kookkaamman uroksen laumaan, mutta onnekseen hänet hyväksyttiin mukaan.
Tutkailua sekä seuran etsintää: Vieras susi ei-kenenkään-maalla herätti Ovelan reviirin rajoja kierrelleen Myrskyn kiinnostuksen ja hän päätti ottaa selvää, kuka susi oli. Vanhempi uros paljastui laumattoksi Turreksi, jonka kanssa Myrsky päätyi kaatamaan karibun ja syömään sen hyvällä ruokahalulla - vaikka tunsikin hieman epävarmuutta siitä, että oli saalistanut laumattoman kanssa. Laumaton narttu Tuhka eksyi myös kaksikon joukkoon, ja kolmestaan he keskustelivat pitkän aikaa ennen kuin Myrsky poistui ensimmäisenä säikähtäessään, että hänet oli huomattu kaveraamasta kahden laumattoman kanssa.
Syksyn ensimmäinen kurkiaura: Uteliaana sutena Myrsky oli etsinyt Kultaa, ja lopulta löysi hänet järven ääreltä syksyn jo ehdittyä pitkälle. Kaksikko tutustui toisiinsa juttelemalla ja kaikkien niiden puheiden jälkeen Myrsky huomasi pitävänsä Kullasta ja piti häntä ystävänään.
Valkea talvi: Talven jo saapuessa laaksoon Myrsky päätti tutustua uusiin laumalaisiin paremmin, ja törmäsi sattumalta kotimetsässä nuoreen Räsyyn. Myrsky esitteli nuoremmalleen jonkin verran reviiriä ja siinä samalla kaksikko ehti leikkiä ja hyppelehtiä korkeassa hangessa hyvän aikaa, ennen kuin Räsyn väsähtäminen sai heidät palaamaan takaisin kotipesän luo.
Hitaasti ja askel askeleelta: Kulta oli viettänyt yönsä laumattoman Karhunkaatajan kanssa, ja Myrsky huomasi asian ensimmäisenä. Sätittyään narttua ensin tapauksesta uros lopulta heltyi ja sanoi uskovansa Kultaa ja olevansa hänen tukenaan.
Piiloissa: (jatkoa yllä olevasta pelistä) Myrsky ja Kulta päättivät lähteä etsimään ei-kenenkään-maalta sopivaa koloa, jossa ainakin narttu voisi viettää muutaman päivän, jotta vieraan uroksen haju lähtisi hänestä. Myrsky lupasi myös viettää aikaa Kullan kanssa käyden aina välillä lauman luona, jottei herättäisi epäilyksiä. Nopean ympäristön tutkimisen jälkeen Myrskyn oli aika hieman haikeana poistua Kullan luota, mutta kaksikko aikoi tavata uudestaan mahdollisimman pian.
Nopein askelin: Myrsky oli tapansa mukaan jälleen reviirin rajoilla kiertelemässä, mutta törmäsi siellä sattumalta Kuurankukkaan ja kiinnostui tästä laumattomasta nartusta heti. Kaksikko vietti jonkin aikaa riehakkaan leikin parissa, ennen kuin heidän oli aika erota lumimyrskyn takia.
Iltapäivä: KESKEN
Kina laittaa tuulemaan lähellä Ovelan rajoja: Myrsky oli rajavahdissa ja yllätti laumattoman Kinan, joka ei näyttänyt kunnioittavan lauman rajoja ollenkaan. Yhteenoton jälkeen Kina pääsi karkaamaan syvemmälle Ovelan lauman reviiville ja suuntasi kohti lauman pesäkoloja. Haavoittunut Myrsky yritti kutsua muita susia apuun, mutta häntä ei vielä kuultu.
Kina aikoo ryövätä Roihun penikoista yhden itselleen: (jatkoa yllä olevasta pelistä) Rajarikkurin suunnitelmat varastaa yksi lauman pennuista itselleen epäonnistui, sillä onnekseen haavoittunut Myrsky sai apua puolustamisessa: Liekki, Hetki ja Varma saapuivat apuun. Lopulta Hetki tappoi Kinan. Hetki ja Myrsky haavoittuivat melko pahasti, mutta pennut säilyivät turvassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Myrsky
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: