Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Tähkä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Tähkä Empty
ViestiAihe: Tähkä   Tähkä EmptySu Joulu 27, 2009 5:31 am

Tähkä Thk
Kuva: Flickr.com, Kamia the Wolf, lisenssi

perustiedot
Nimi: Tähkä
Sukupuoli: Narttu
Ikä: 5 vuotta
Lauma: Vallan lauma
Asema: Laumalainen

ulkonäkö
Tähkän turkki on suloisen pehmeä ja vaaleaa, ajoittain jopa melkein oranssinsävyistä. Nartun rinta on muuta ruumiista vaaleampi, kasvoissa on tumma naamio ja tumma väri jatkuu myös selästä hännänpäähän, joka on kokonaan musta. Tähkän silmät ovat tummanruskeat ja selkeästi ystävälliset: koko nartun olemus kielii ystävällisyydestä. Normaalikokoinen susi ei halua haastaa riitaa muiden kanssa, ja käyttäytyy sen mukaan.
Askellus on nopeaa ja ketterää, ja kovin helponnäköistä. Tähkä on luotu liikkumaan.

luonne
Perusluonteeltaan Tähkä on ystävällinen. Laumassa hän oli suhteellisen korkeassa asemassa, mutta se johtui siitä, että hän oli alfanartun hyvä ystävä ja alfauroksen jälkeläinen eikä siitä, että hänellä olisi auktoriteettia. Kurittomat sudet Tähkä kyllä osaa palauttaa takaisin ruotuun, mutta turha uhmailu ja ilkeily ei ole koskaan onnistunut Tähkältä: ilman sukulaissuhdetta alfaan hän olisi epäilemättä ollut lauman omegan tasoa alistuvan luonteensa puolesta.
Taistelutilanteissa Tähkästä kuitenkin on jonkin verran apua, sillä narttu on sitkeä ja haluaa vilpittömästi auttaa hänelle tärkeitä susia ja olla muutenkin avuksi. Taistelu ei kuitenkaan koskaan ole Tähkän aloittama, sillä yhteenottoja narttu välttelee loppuun asti ja yrittää saada tilanteen ohi jollain muulla tavalla.
Vieraita kohdatessaan Tähkä on usein utelias, mutta varsin sulkeutunut ja varautunut. Mikäli vieras osoittautuu ystävälliseksi, Tähkän on ajan kanssa helppo luottaa häneen, vaikka se olisikin alussa vaikeaa; jos vieras taas osoittautuu aggressiivisemmaksi, narttu poistuu mieluummin paikalta. Kelmiä Tähkä tietenkin puolustaa viimeiseen asti.
Pohjimmiltaan Tähkä on laumaa ympärilleen tarvitseva susi, joka kyllä pahan paikan tullen pärjää myös itse ainakin jossain määrin. Päätöksenteon mukana tuoma raskas vastuu ja huoli seuraavasta päivästä painavat empaattista sutta, ja hän ei oikeastaan edes halua tehdä päätöksiä, sillä hän ei aina ole varma, kykeneekö seisomaan niiden takana. Tähkä tarvitsee vahvemman tukea, vaikkei olekaan täysin avuton yksinään. Siitä syystä nyt kahdestaan Kelmin kanssa liikkuessaan Tähkä tuntee itsensä ajoittain ahdistuneeksi ja ottaa minkä tahansa vaihtoehdon vastaan, jos vain saa ympärilleen muita susia ja päättäjiä.

historia historiassa esiintyvä Sulka ei ole Ab Lupuksen Sulka
Kolmen pennun pentue syntyi kahdelle nuorelle sudelle, jotka olivat saaneet itselleen pienoisen reviirin ja haaveilivat omasta laumasta. Narttu Toive ja uros Petos olivat nuoria, itsevarmoja ja kunnianhimoisia lauman perustajia. Tähkä oli yksi näistä kolmesta alfaparin pennusta.
Etelämpänä, lauman asuinalueella talvi oli yleensä lyhyt ja leuto. Sinä vuonna se oli kuitenkin poikkeuksellisen vaikea ja pakkasen kouriin kuoli toinen Tähkän veljistä, Valhe. Talven aikana pari laumatonta eksyi laumaan mukaan ja heidän avullaan sudet pärjäsivät hieman paremmin muutaman viikon ajan.
Erään metsästysretken aikana Toive loukkaantui, muttei kovin vakavasti. Kesällä tai leudon talven aikana loukkaantuminen ei olisi merkinnyt juuri mitään, mutta sinä talvena oli jo kyse elämästä ja kuolemasta pienenkin loukkaantumisen takia. Lauma ei saanut tarpeeksi ruokaa kaikille, joten Toive kuoli aliravittuna.
Vuodet kuluivat, muutamia susia liittyi laumaan ja Petos löysi itselleen lopulta uuden puolison, Sulan. Tummaturkkinen narttu oli Tähkän kanssa samanikäinen ja he tulivat toimeen hyvin. Petos ja Sulka saivat pari pentuetta, ja jälkimmäisessä syntyi Kelmi. Pian sen jälkeen alueelle ilmestyi toinen lauma, jonka kanssa välit huononivat heti.
Lopulta syntyi yhteenotto, jossa Petos ja muutama muu laumalainen menehtyi. Tähkä, Sulka, Sulan kolme pentua neljästä sekä Tähkän veli, Toivo, pakenivat alueelta. Lumimyrskyn takia Tähkä ja Kelmi eksyivät muista ja löysivät lopulta tien suojaisaan laaksoon, ja sitä kautta uudelle ja tuntemattomalle alueelle.

pelit
pelit ovat suunnilleen aikajärjestyksessä niin, että vanhin on ylimpänä ja uusin alimpana. jokaiseen peliin on linkki ja ohessa on pieni referaatio siitä, mitä pelissä tapahtui ja keitä oli paikalla.
Eksyksissä: Tähkä ja Kelmi saapuivat laaksoon, ja törmäsivät melkein saman tien Hetkeen Ovelan laumasta ja laumattomaan urossuteen Turreen, joka saapui puolustamaan tulokkaita rajavahdilta. Hetki poistui varsin pian paikalta, ja muutamien sananvaihtojen jälkeen Turre lupasi viedä Tähkän ja Kelmin Haukan, joka suunnittelee omaa laumaa, puheille. Sitä ennen kolmikko kuitenkin päätti viettää yön Turren pesällä.
Turren pesällä tapahtuu: Tähkä ja Kelmi olivat saaneet jäädä Turren pesälle talven yli. Siellä he tapasivat Surman ja Roiskeen, jotka myös asuvat väliaikaisesti Turren luona.
Ontuen: Tähkä ja Kelmi törmäsivät ei-kenenkään-maalla laumattomaan narttuun, Yösumuun. Kaksikko lupasi auttaa haavoittunutta narttua ruoan saalistamisessa, mutta jäljestys vei heidät Viiman lauman maille.
Ruoka, mikä ihana ja kamala asia: (jatkoa yllä olevasta pelistä.) Saaliin jäljistys johdatti Tähkän, Kelmin ja Yösumun Viiman lauman alueille. Ikävä kyllä kaksi sutta, Sammal ja hänen pentunsa Kaiku, huomasivat tunkeilijat. Onnekseen kolmikko pääsi vahingoittumattomana ja ilman yhteenottoa kahden laumalaisen kanssa takaisin ei-kenenkään-maalle.
Seikkailu jatkuu: (jatkoa yllä olevasta pelistä.) Tähkä, Kelmi ja Yö yöpyivät yhdessä laumattomien maalla rajarikkomuksen jälkeen. KESKEN.
Valta ja Tuho etsivät jäseniä laumaansa: Kesken keväisen päivän Tähkä ja Kelmi törmäsivät kahteen vieraaseen urossuteen, Valtaan ja Tuhoon sekä kahteen narttuun, Pajuun ja Kajoon, sekä Turren pesältä tuttuun Surmaan. Tähkä ja Kelmi liittyivät mukaan Vallan laumaan.
Vallan lauma kokoontuu: Tähkän ja Kelmin uusi lauma kokoontui osittain ja sudet näkivät tarkemmin, keitä kuuluukaan samaan laumaan heidän kanssaan.
Reviiriä vallataan, käykö se käden käänteessä?: Valta kutsui laumalaisiaan mahdolliselle uudelle reviirille aarnimetsään, ja Tähkä sekä Kelmi kuulivat kutsun.
Valta kokoaa laumansa uusille pesille: Reviiri oli viimein vallattu ja lauman oli aika kokoontua. KESKEN
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Tähkä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: