Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kelmi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Kelmi Empty
ViestiAihe: Kelmi   Kelmi EmptySu Joulu 27, 2009 5:34 am

Kelmi Kelmi1
Kuva: Flickr.com, Kamia the Wolf, lisenssi

perustiedot
Nimi: Kelmi
Sukupuoli: Uros
Ikä: Noin 1 vuosi
Lauma: Vallan lauma
Asema: Laumalainen / metsästysryhmän jäsen

ulkonäkö
Kelmistä on kasvamassa suurikokoinen ja voimakas susi. Vielä nuorena hän on melko kömpelö eikä ketteryys siten kuulu uroksen taitoihin, mutta kestävä hän kyllä on.
Turkki on tummunut kuukausien aikana ja todennäköisesti tulee tummumaan vielä lisää. Päähän ja selkään on ilmestynyt tummempaa karvoitusta, mutta muuten uroksen turkki on pysynyt melko vaaleana. Silmät ovat tummat ja uteliaat, ja uroksen ruumiinrakenne on muuttunut massiivisemmaksi: tassut ovat suuret ja riittävästi turkkia kylmiä aikoja varten kyllä löytyy.
Vielä toistaiseksi Kelmin liikkuminen on vain eteenpäin kahlaamista ja siitä puuttuu sulavuus. Ellei hän juokse ja hypähtele edelleen pentumaiseen tyyliinsä, uros kulkee rauhallisesti ja rennosti, suuret tassut maata viistäen.
Massiivisemmasta koostaan huolimatta uroksen olemus on kaikkea muuta kuin uhkaava; mieleltään hän on edelleen utelias ja varomaton pentu.

luonne
Energinen, villi, utelias ja tiedonjanoinen – sitä kaikkea Kelmi on nopeasti sanottuna. Hän on luonteeltaan selkeästi vielä pentumainen, sillä uros ei tahdo rauhoittua millään ja olisi mielellään juoksemassa kaikkien uusien tuttavuuksien luo. Kelmi ei juuri osaa varoa eikä hän näytä omistavan minkäänlaista itsesuojeluvaistoa, mikä saattaa uteliaan ja hölmön nuorukaisen silloin tällöin vaaratilanteisiin. Sellaisissa tilanteissa hän tosin osaa käyttäytyä vaistomaisesti ja tekee varsin selväksi muille, että on vielä höpsö kakara, jota ei kannata ottaa liian tosissaan.
Kelmi ei siis ole varautunut vieraita kohtaan, eikä hän ujostele mitään muutakaan. Tietämättömänä pentuna hän kokeilee varsin usein rajoja – joskus ihan kirjaimellisestikin – ja oppii pääasiassa kokeilemalla. Kelmin joka toinen lause tuntuu olevan kysymys ja hän ei näytä koskaan tietävän mistään liikaa; ei uroksessa juoruilijan vikaa ole, mutta Kelmi vain on niin kovin utelias tietämään maailmasta ja elämästä kaiken mahdollisen, ja joskus hän ei aina tiedä, mitä saa kertoa muille ja mitä ei.
Kaiken iloisuuden ja vilkkauden ohella Kelmi on myös päättäväinen ja sisukas pieni pentu, joka ajoittain vaikuttaa jopa pikkuvanhalta. Hän ihannoi aikuisia susia eikä malta odottaa, että olisi itsekin yhtä vahva ja viisas. Sen takia pentu matkii mielellään vanhempien susien tekemisiä ja sanoja, mutta kyllästyy sellaiseen toimintaan varsin pian ja innostuu jälleen leikkimään vaikka vain yksinään.
Kelmistä kasvaa varmasti vielä kunnollinen susi, mikäli hän vain oppii käyttäytymään varovaisemmin myös vieraiden seurassa. Toistaiseksi pennun päätavoite elämässä on vain pitää hauskaa!

Kelmi Kelmi2
Kuva: Flickr.com, Kamia the Wolf, lisenssi

historia historiassa esiintyvä Sulka ei ole Ab Lupuksen Sulka
Kesken leudon talven pienelle laumalle koitti onnenpäivä: eräs narttu sai neljä tervettä pentua, joista muutaman suden lauma oli innoissaan. Kyseinen narttu oli Sulka, lauman alfan puoliso. Pennut saivat nimekseen Aatos, Pelko, Into ja Kelmi – vaikka Sulka olisikin halunnut nimetä pentueen ensimmäisen pennun, Kelmin, Haaveeksi sen takia, että pentue oli ollut suuri haave nartulle jo pidemmän aikaa. Kelmi sopi kuitenkin paremmin jekkuilevalle urokselle.
Laumassa pennut oppivat nopeasti käyttäytymään ainakin suhteellisen järkevästi ja viisaasti monien opettajien ansiosta. Yksi näistä tärkeimmistä ohjaajista oli Sulan hyvä ystävä, Tähkä, joka piti pennuista useasti huolta, mikäli alfanarttu ei kyennyt siihen.
Pentujen ollessa noin kolmen kuukauden ikäisiä pienehkön lauman alueelle ilmestyi samankokoinen lauma, ja laumojen välille syntyi saman tien jännitettä. Satunnaisesti laumalaiset ottivat silloin tällöin yhteen, mutta suuremmilta yhteenotoilta ja vahingoilta vältyttiin.
Eräänä keväisenä päivänä laumojen välit olivat jo kärjistyneet niin pahasti, että suurempi yhteenotto syntyi. Taistelu pienestä elinalueesta oli kiivas ja vahingollinen kummallekin laumalle, mutta alueelle tunkeutunut lauma pääsi niskan päälle. Ne sudet, jotka eivät kuolleet yhteenotossa, ajettiin pois alueelta ja siinä mukana olivat Sulka, Tähkä, Aatos, Pelko ja Kelmi sekä eräs urossusi. Into-pentu oli jo menehtynyt vieraan suden hampaisiin.
Kevätmyrsky erotti epätoivoisesti kulkevan joukon toisistaan. Tähkä ja Kelmi erosivat muista ja yrittivät etsiä lähimmän suojan myrskyltä, ja ajautuivat siinä samalla vuorijonon kautta laaksoon. Sinne he jäivät ainakin joksikin aikaa tietämättömänä siitä, keitä alueella asui.

pelit
pelit ovat suunnilleen aikajärjestyksessä niin, että vanhin on ylimpänä ja uusin alimpana. jokaiseen peliin on linkki ja ohessa on pieni referaatio siitä, mitä pelissä tapahtui ja keitä oli paikalla.
Eksyksissä: Kelmi ja Tähkä saapuivat laaksoon, ja törmäsivät melkein saman tien Hetkeen Ovelan laumasta ja laumattomaan urossuteen Turreen, joka saapui puolustamaan tulokkaita rajavahdilta. Hetken poistuttua Turre lupasi viedä Tähkän ja Kelmin myöhemmin laumattoman Haukan luo, mutta sitä ennen he lähtivät yön ajaksi Turren pesäkololle.
Turren pesällä tapahtuu: Kelmi ja Tähkä olivat saaneet luvan asua laumattoman urossuden, Turren, pesällä talven yli. Siellä he tapasivat myös pesällä asuvat Surman ja Roiskeen, ja samalla Kelmi sai kaadettua ensimmäisen saaliinsa, fasaanin, Turren avustuksella.
Ontuen: Kelmi ja Tähkä törmäsivät sattumalta vieraaseen suteen, Yösumuun. Kaksikko lupasi auttaa haavoittunutta narttua saalistamisessa, mutta jäljestys johti heidät laumatomien alueilta Viiman lauman alueelle.
Ruoka, mikä ihana ja kamala asia: (jatkoa yllä olevasta pelistä.) Vieraan lauman alueella Kelmi komennettiin erään pensaan suojiin samalla kun aikuiset nartut (Tähkä ja Yösumu) yrittivät löytää sopivaa saalista. Ikävä kyllä saalista ei löytynyt, mutta Kelmi löydettiin: Viiman laumalaiset Kaiku ja hänen emonsa Sammal löysivät pennun piileskelemästä pensaiden suojissa. Tunkeilijoiden onneksi Sammal ja Kaiku päästivät heidät ehjinä ja ilman yhteenottoa takaisin ei-kenenkään-maalle.
Seikkailu jatkuu: (jatkoa yllä olevasta pelistä.) Tähkä, Kelmi ja Yö yöpyivät yhdessä laumattomien maalla rajarikkomuksen jälkeen. KESKEN.
Valta ja Tuho etsivät jäseniä laumaansa: Kesken keväisen päivän Tähkä ja Kelmi törmäsivät kahteen vieraaseen urossuteen, Valtaan ja Tuhoon sekä kahteen narttuun Pajuun ja Kajoon, sekä Turren pesältä tuttuun Surmaan. Kelmi ja Tähkä liittyivät Vallan laumaan.
Suuri menetys, suuri mahdollisuus: Yksin liikkeellä ollut Kelmi tapasi Viiman ja Loskan, kun Varpu oli toteuttanut vallankumouksen toisessa suuressa laumassa. Kelmi tuli molempien kanssa hyvin toimeen ja vei heidät tapaamaan Valtaa.
Vallan lauma kokoontuu: Tähkän ja Kelmin uusi lauma kokoontui osittain ja sudet näkivät tarkemmin, keitä kuuluukaan samaan laumaan heidän kanssaan. Kelmi pääsi myös metsästysryhmään mukaan.
Reviiriä vallataan, käykö se käden käänteessä?: Valta kutsui laumalaisiaan mahdolliselle uudelle reviirille aarnimetsään, ja Tähkä sekä Kelmi kuulivat kutsun.
Valta kokoaa laumansa uusille pesille: Reviiri oli viimein vallattu ja lauman oli aika kokoontua. KESKEN
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kelmi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: