Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Sulka (ei laumaton enään)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Sulka (ei laumaton enään) Empty
ViestiAihe: Sulka (ei laumaton enään)   Sulka (ei laumaton enään) EmptyMa Helmi 02, 2009 6:03 am

Sulka (ei laumaton enään) 26036422

Nimi: Sulka

Ikä: 1v 4kk

Skp: narttu

Asema: -

Lauma: - (Laumaton)

Laumat: - (Ei ole syntynyt laumaan)

Vanhemmat: Kotka & Tuuli (Ei sama Tuuli kuin Ab Lupuksessa)

Sisarukset: -

Jälkeläiset: -

Ystävät: Savu, Metka, Liekki

Uudet tuttavuudet: Savu, Metka, Liekki, Tuisku

Ulkonäkö: Sulka on sirohko susi, jolla on lumivalkea "alukarva" ja päällysvärinä hopeanharmaa. Mustaa vivahtelee turkissa hännän, korvien, ja selän kohdissa. Sulalla on taivaansiniset silmät, joissa saatta häilyä hopeaa hyvin himmeästi.

Luonne: Sulka on aika arka luonnoltaan, mutta tositilanteissa rohkeus tulee esiin. Sulka on siro, ja kokonsa takia puolustautuuu tai alistuu herkemmin. Ystävällinen, ja iloinen Sulka on toki, mutta osaa (kuten edellä mainittiin) olla urhea läheistensä puolesta.

Sulka (ei laumaton enään) 26224998

Historiikki: Silloin kun Sulka syntyi, oli myrskyinen talviyö. Sen vanhemmat olivat arktinensusi, ja harmaasusi. 9kk sen jälkeen kun Sulka syntyi, emo menehtyi menneen imetyksen aiheuttamaan rasitukseen. Joten isä kasvatti pennun n.11kk vanhaksi, kunnes neljä vierasta sutta tappoi isän. Yksitoista ja puoli kuukautta vanha Sulka joutui pärjäämään yksin. Se oli hyvin laiha, mutta löysi joskus muiden eläinten jättämiä haaskoja. Sulka nukkui yönsä lämpimässä vanhempien rakentamassa pesässä, ja oli siellä turvassa vaaroilta. Kuitenkin Sulkaa uhkasi suuremmat saalistajat. Sulka kuitenkin pääsi kaikelta turvaan, vikkelä kun oli. Arvet ovat kuitenkin jääneet tähänkin ikään asti. Kun viimein kevät koitti, Sulka oli vähän epätoivoinen. Se ei ollut vielä oppinut saalistamaan edes metsäkaneja. Sulka aloitti päästäisistä, ja koska oli laiha, se teki kipeää, ja ei olisi pärjännyt ilman omaa laumaa ja opastusta. Se oli nyt vuoden vanha, ja lähti etsimäään muita susia. Sulka matkasi kauan ja päätyi lopulta alueelle, jossa se haistoi kaksi laumaa; Ovelan ja Viiman laumat. Kuitenkin Sulka jäi vielä ei kenenkään maille, etsimään jotain mihin asettua.


Sulka (ei laumaton enään) 26272443

Sulka (ei laumaton enään) 26272442


Viimeinen muokkaaja, :Kotomi: pvm La Heinä 04, 2009 7:13 pm, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
Vierailija
Sulka (ei laumaton enään) Empty
ViestiAihe: Vs: Sulka (ei laumaton enään)   Sulka (ei laumaton enään) EmptyTi Helmi 17, 2009 5:05 am

Tapahtumat laaksoon tulon jälkeen
(Vanhimmat tapahtumat ovat ylhäällä. Linkit topicceihin ovat tekstien alapuolella.)

Metka jolkottaa ympäriinsä etsien muuta kuin kylmää, nälkää ja yksinäisyyttä

Kylmään ilmaan ja tuuleen kyllästynyt Sulka aikoo sinnikkäästi etsiä suojaa. Narttu kuitenkin tiesi ettei tyhjän pesän tai suojapaikan löytäminen olisi helppoa.
Myöhemmin kaksi vierasta sutta myöntyvät auttamaan narttua, joka ei ole aikoihin syönyt. Jalat pettävät hetkeksi, mutta päättäväisesti narttu nousee ja kävelee muiden opastamana haaskan luo.
((Siinä oli alkupala. Oheisesta linkistä voi lukea myös loput ;D))

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/metka-jolkottaa-ympariinsa-etsien-jotain-muuta-kuin-kylmaa-nalkaa-ja-yksinaisyytta-loppunut-t283-50.htm

Mihin laumaan? - (Jatkuu Ovelan rajoilla)

Sulka joutuu ahmojen hyökkäyksen kohteeksi, kunnes mustaturkkinen Tuisku tulee apuun. Tilanteesta päästään, joskin sudet alkavat tahattoman raaoiksi, mikä ei ole Tuiskulta aivan normaalia käytöstä.
Nartun juoksut saavat ennenaikaisen ja yllättävän alun, ja Sulka hieman ahdistuu uroksen läsnäolosta. Tuisku kuitenkin on ymmärtäväinen ja yritti olla kuin ei huomaisikaan.
Narttu rauhoittuu ja pyytää Tuiskun yöpymään pesäänsä. Aamulla jo varhain Sulka menee saalistamaan, ja saa kuin saakin aamiaista. Narttu raahaa raadon pesälle, ja herättää Tuiskun. Syönnin jälkeen alkaa leikki lonkan kera, ja Tuisku kömpelyyttään kompasttuu, kuitenkaan satuttamatta itseään sen pahemmin.
Ilonpilaajaksi osouttautuu molempien harmiksi Liekki, Tuiskun verivihollinen. Tuisku alkaa taisteluun, ja Sulka hyökkää onnistuneesti Liekin niskaan. Kokeneena kuitenkin vastustaja saa Sulan irti, ja käskee tätä pysymään kauempana.
Tuisku pakenee Liekin pelottavaa olemusta. Aivan yhtäkkiä Liekki alkaa kehua tummaturkkista Sulkaa ja nartuista tuleekin ystävykset. Kaikki tämä päättyy siihen, että hukat lähtevät Ovelan rajoille- saadakseen Sulan laumaan.
((Peli siis jatkuu Ovelan rajoilla, ja sen pelin linkki tulee myöhemmin, kunhan topicciin vastataan. ;D))

https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/mihin-laumaan-kutsupeli-sulka-ja-nyt-lopuksi-trisha-t325.htm
(Teksti: Blacky)


Viimeinen muokkaaja, :Kotomi: pvm Su Maalis 08, 2009 7:36 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sulka (ei laumaton enään)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: