Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Roihu (alfanarttu)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
Vierailija
Roihu (alfanarttu) Empty
ViestiAihe: Roihu (alfanarttu)   Roihu (alfanarttu) EmptyTi Kesä 17, 2008 11:10 pm

Roihu (alfanarttu) Rh
Kuva: Flickr.com, Eric Bégin, lisenssi

perustiedot
Nimi: Tulimyrsky "Roihu"
Sukupuoli: Narttu
Lauma: Sysimetsän lauma
Ikä: 5 vuotta
Asema: Alfanarttu

Roihulla on viisi pentua Ovelan kanssa: urokset Havu (uroksista pienikokoisin), Voitto ja Koski (kookkaimmat pennut) sekä nartut Riemu (menevin pentu) ja Korsi (rauhallisin pentu). Pennut ovat syntyneet toukokuun alussa.

ulkonäkö
Roihu on normaalin kokoinen naarassusi suhteellisen pitkillä jaloilla, ja rakenteeltaan hän on melko lihaksikas, joskin selvästi femiininen. Turkki on paksuhkoa ja suloisen pehmeää. Pahimmilla helteillä kesäisin turkki on jopa hiostava, jolloin Roihu viettää mieluummin aikaansa varjossa maaten. Talvella turkki taas suojaa narttua hyvin eikä hän palele kovin helposti.
Nartun jalat, kuono, maha sekä rinta ovat vaaleampaa kuin muun ruumiin väritys. Silmät ovat ruskeat ja usein niissä on hieman surullinen katse. Olemukseltaan Roihu on ystävällinen ja rento omia laumalaisia kohtaan, mutta hierarkiassa alimmilleen tekee päättäväisesti selväksi, että hänen ylitseen on turha yrittää rynniä.

luonne
Susi sai nimekseen Tulimyrsky, vaikka hän ei olekaan pelkkää tulta ja tappuraa. Pikemminkin Roihu on luonteeltaan rauhallinen ja viileä kuin äkkipikainen, mutta tarpeen vaatiessa puolustaa itseään ja laumaansa sinnikkäästi. Kovassa yhteenotossa Roihu toki jää toiseksi normaalille urossudelle, mutta sinnikkäästi hän kuitenkin yrittää pärjätä eikä luovuta heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Narttu on päättäväinen ja melko huono häviäjä, vaikka muutaman kerran on tullut hävittyäkin. Hävitessään Roihu pyrkii peittämään turhautumisensa, eikä suosi epärehellistä kostoa sopivana vastaiskuna. Huonosta häviäjänpiirteestä huolimatta hän on rehellinen susi, joka lopulta alistuu vaikka sitten pitkin hampain.
Roihu ei mielistele liikaa ylempiään, mutta ei myöskään turhaan haasta riitaa ja alistuu asemaansa laumassa sen enempiä mukisematta. Hän pitää tärkeänä hyvää yhteishenkeä lauman sisällä ja haluaa omalta osaltaan olla tuomassa turvantunnetta myös muille, vaikka onkin omannut huonon tavan havitella vain omaa etuaan jopa muiden susien kustannuksella. Laumassa elämisen jälkeen kyseinen huono tapa on melkein kokonaan unohdettu, sillä Roihu on huomannut, kuinka tärkeää yhteistyö lopulta on. Hän ei halua vaarantaa omaa asemaansa laumassa eikä ajaa laumaa ongelmiin omien itsekkäiden tarkoitusperien vuoksi. Tosin pieni kipinä Roihulla olisi joskus päästä jopa alfaksi asti, sillä entisenä laumattomana hän on tottunut päättämään omista asioistaan eikä seuraamaan muiden käskyjä ja ohjeita.
Entisenä laumattomana Roihu on hyväkuntoinen susi, joka osaa saalistaa. Hän on saalistanut pienempiä riistaeläimiä yksin ja suurempia muutaman muun suden kanssa, ja vaikka ei olekaan varsinaisesti ikinä ohjannut saalistusta muiden kanssa, osaa toimia myös itsenäisesti. Saalistustilanteissa Roihu oppi tottelemaan muita kun palkkiona oli ruokaa, mutta muutama kömmähdys sen asian oppimiseen täytyi sietää. Narttu on nykyään itselleen tiukempi siitä, että virheitä ei saa tulla ja niitä on vältettävä loppuun asti, mutta muiden virheille on yllättävää kyllä hyvinkin suopea.
Roihu on yksilö, joka kaiken laumaelämän melskeen keskellä arvostaa myös rauhaa ja hiljaisuutta. Vaikka hän pitää etenkin pennuista ja näiden vilkkaudesta, sekä pyrkii tulemaan toimeen muidenkin susien kanssa, on nartusta välillä rentouttavaa livahtaa omille matkoille nauttimaan yksinäisyydestä. Seurassakin hän arvostaa välillä hiljaisuutta ja harvemmin kokee sen mitenkään kiusallisena hetkenä.

historia
Roihu on syntynyt pieneen laumattomien joukkoon, joka yritti parhaansa mukaan vältellä kahta suurempaa laumaa. Kyseessä oli hajanainen joukko, jonka jäsenet vaihtuivat tiuhaan ja joka oikeastaan vain metsästi yhdessä. Nartulla oli kaksi sisarusta, mutta toinen heistä kuoli jo hyvin pienenä ruoan puutteen vuoksi ja toinen kuoli vammoihinsa pienten laumojen välisessä yhteenotossa. Tämän hyökkäyksen jälkeen Roihu on yritti selvitä parin vuoden ajan yksin tai välillä muutaman muun laumattoman kanssa, mutta se oli hyvin vaativaa ja pari kertaa oli jo näyttänyt siltä, ettei hän enää näkisi tulevaa kevättä.
Roihu kaipasi lauman tuomaa turvaa ja tukea, ja siitä syystä hän päätti hakeutua Ovelan laumaan vaelleltuaan ensin jonkin aikaa heidän rajojensa lähettyvillä tarkkailemassa.

pelit
pelit ovat suunnilleen aikajärjestyksessä niin, että vanhin on ylimpänä ja uusin alimpana. jokaiseen peliin on linkki ja ohessa on pieni referaatio siitä, mitä pelissä tapahtui ja keitä oli paikalla.
Liittyminen Ovelan laumaan: Kookkaan uroksen reviirin rajoilla kierrellyt Roihu lopulta huomattiin, mutta nartun ilmaistessa halukkuutensa liittyä laumaan, Ovela hyväksyi hänet. Kotimetsässä Roihu tutustui myös Vaitiin parin muun suden ohella ja heti alusta asti hän huomasi pitävänsä Vaitista mahdollisena ystävänä.
Uusi tuttavuus: Heti ensimmäisenä päivänä Roihu tutustui lauman betaan, Usvaan. Kaksikko tuli hyvin toimeen, vaikka narttu olikin edelleen hieman epävarma muiden laumalaisten seurassa.
Sinä jäät omegaksi: Laumaan liittyi samaan aikaan Roihun kanssa eräs toinen narttu, ja hän oli Vainu. Nartuilla oli erimielisyyksiä siitä, kumpi oli lauman omega ja välienselvittelyn jälkeen Roihu jäi harmikseen omegaksi. Hän oli vältellyt suoraa kontaktia loppuun asti ja lopulta luovuttanut, vaikka olikin jälkeenpäin miettinyt, oliko varmasti tehnyt oikean ratkaisun.
Ensiveri: Ovelan lauma Vaitia lukuunottamatta, joka jäi tiineenä pesälle, suuntasi kaatamaan kevään ensimmäisen karibun. Saalistus oli ensimmäinen Roihulle yhdessä muiden laumalaisten kanssa, mutta koko lauma suoriutui koitoksesta hyvin heidän onnistuessa kaataa yksi sarvipää.
Ylpeys käy lankeamuksen edellä: Viiman lauman omega, Taisto, oli päättänyt tulla haastamaan riitaa Ovelan reviirin rajoille. Myös Roihu tuli ajamaan rajarikkuria mahdollisimman kauas heidän alueeltaan, ja hieman myöhemmin mukaan tulivat Usva ja muutama nuorempi yksilö laumasta. Ovela onnistui vahingoittaa Taistoa, joka lopulta päätyi pakenemaan paikalta.
Iltaruskon aikaan: Roihu sai kuulla Ovelalta sen, mitä oli jo osannutkin odottaa: alfa kysyi Roihua pentujensa emäksi. Suoraan narttu ei vielä suostunut asiaan, mutta sudet tutustuivat toisiinsa paremmin illan aikana ja siinä samalla Roihu oppi uusia puolia alfastaan.
Ylempien tahojen kohtaaminen: Viima suunnitteli reviirin laajennusta kasvaneelle laumalle, mutta odotettavasti Ovela ei ollut samaa mieltä. Ovelan mukana reviiriä merkkaamassa ollut Roihu saapui myös puolustamaan aluetta, samoin kuin myöhemmin paikalle ilmestyneet Usva ja Varma. Viiman tukijoukkoon lukeutuivat beta Katala, Loska ja Kide. Yhteenoton jälkeen Ovelan lauma sai itselleen pienen palan aluetta, mutta haavoiltakaan ei vältytty. Katalan kanssa taistellut Roihu Usva tukenaan selvisi kuitenkin vammoitta. Myöhemmin, susien palatessa takaisin kotipesälle, Roihu kertoi Ovelalle päätöksestään: hän oli valmis alfan pentujen emäksi, ja ehkä tulevaisuudessa myös tämän puolisoksi. Alustavasti sudet sopivat pentujen syntyvän vasta vaikean talven jälkeen.
Askeleet kylmässä maassa: Marraskuisena yönä reviirin rajoilla liikkunut Roihu huomasi hieman kauempana vieraan suden, ja narttu päätti käydä varmistamassa, millä asialla nuorempi uros niin lähellä reviirin rajaa liikkui. Tapaaminen Noen kanssa muuttui nahisteluksi, mutta fyysiseltä kontaktilta vältyttiin - ainakin toistaiseksi. KESKEN.
Varpu saapuu laaksoon: Jälleen oli parin uhkarohkean suden aika yrittää rajalle tunkeutumista. Varpu ja Koko olivat oikaisemassa Ovelan reviirin poikki, mutta se tietenkin huomattiin. Ovelan lisäksi Roihu, Vainu, Hetki ja Liekki syöksyivät puolustamaan aluetta. Varpu ja Koko häädettiin alueelta yhteistyöllä.
Hiljaiset toiveet: Viimein Roihu oli valmis saamaan pentuja Ovelan kanssa. Etsittyään Ovelaa pidemmän aikaa Roihu törmäsi urokseen ja kohtaamisen ansiosta narttu tuli kantavaksi.
Joskus toiveet toteutuvat: Roihun synnytys alkoi. Narttu synnytti viisi pentua: kolme urosta ja kaksi narttua. Tuoretta emoa kävivät tervehtimässä sekä pentujen isä Ovela että laumalainen Hetki.
Kina aikoo ryövätä Roihun penikoista yhden itselleen: Rajavahtina toimineen Myrskyn ohi päässyt laumaan kuulumaton Kina suuntasi Ovelan lauman pesille kunnianhimoisin aikein: hän aikoi napata yhden Roihun ja Ovelan pennuista itselleen. Suunnitelma kuitenkin kariutui, sillä pesillä Myrsky sai apua Liekiltä, Hetkeltä ja Varmalta, ja lopulta Kina tapettiin ilman, että yksikään pennuista oli loukkaantunut.
Tutkimusretkellä: Roihu oli lähtenyt noin puolivuotiaiden pentujensa kanssa kiertelemään reviiriä, kun törmäsi sattumalta Hetkeen. Tapaaminen päättyi melko nopeasti ja ystävällisissä merkeissä, mutta kaksi pennuista halusivat lähteä tutkimaan aluetta vielä tarkemmin Hetken kanssa.
(Hetki näyttää pennuille reviirin rajoja: (jatkoa yllä olevasta pelistä.) Havu ja Korsi lähtivät Hetken mukana kiertämään reviirin rajoja. Tutkimusmatkalla pennut saivat Hetken avustuksella kaadettua ensimmäisen saaliinsa, hirvenvasan, joka herätti ihmetystä ja kunnioitusta pesille jääneiden muiden sisarusten silmissä.)
Perheillallinen: KESKEN
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Roihu (alfanarttu)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Liittyminen Ovelan laumaan: Roihu (suoritettu)
» Ruusu - Alfanarttu

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Epäaktiiviset hahmot-
Siirry: