Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kotkankynsi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Silkki
Vakio laumalainen
Vakio laumalainen
Silkki


Nainen Viestien lukumäärä : 1523
Hahmot : Karhunkaataja, Kotkankynsi

Kotkankynsi Empty
ViestiAihe: Kotkankynsi   Kotkankynsi EmptyTi Tammi 10, 2012 6:14 am


Kotkankynsi Kotkankynsi1

X, X
© Tambako the Jaguar, CC-license

Perustiedot
Nimi: Kotkankynsi
Ikä: 2,5v (syntynyt alkukesästä -10)
Sukupuoli: Uros
Lauma: Sysimetsän lauma
Asema: Omega

Verisiteet
Emo: Korppi (Alfanarttu Rinnemetsän laumassa)
Isä: Veri (Alfauros Rinnemetsän laumassa)
Sisarukset: Kaarna, Ronski, Ärhämä, Murha

Ulkonäkö
Kotkankynsi on punaruskeaturkkinen nuori susi siniharmailla silmillä. Nuoren uroksen turkki on laadultaan varsin karkea. Turkki on lyhyttä mutta sitäkin tiiviimpää, joten kylmästä ei Kotkankynnen tarvitse pahemmin välittää. Valitettavasti kevyttä rakennetta ei turkki peitä, päinvastoin. Nuorelle sudelle tyypillisesti jalkoja tuntuu löytyvän mutta mitään muuta ei - Kotkankynsi kun on varsin kevytrakenteinen susi pitkine koipineen.

Luonne
Kaikki tapahtunut on aiheuttanut paljon muutoksia Kotkankynnen omapäisessä luonteessa. Ennen yli-itsevarma ja kaikkia dominoivaan pyrkinyt susi on joutunut nielemään ylpeytensä ja pyytämään apua. Samalla nuori uros oppi arvostamaan lauman suomaa turvaa ja vakautta aivan uudella tavalla.
Kotkankynttä voisikin kuvailla tasapainoa etsiväksi persoonaksi, sillä kun kaikki vanha vietiin alta, uros joutui katsomaan itseään silmiin aivan uudella tavalla. Kotkankynsi yrittää yhä peittää avuntarpeensa ylpeytensä suojiin, mutta samaan aikaan kaipaa jotakuta vahvempaa ottamaan ohjat omiin käsiinsä. Kaikki ei kuitenkaan ole muuttunut - yhäkin punaturkista löytyy se naljailua rakastava, itsenäinen ja näyttämisen haluinen puoli.
Kotkankynsi onkin omassa epävarmuudessaan alkanut käyttäytymään kuten keskustelukumppani käyttäytyy. Ole ilkeä, ja saat samaa kylmää kohtelua takaisin, mutta jos aloitat kohteliaalla, ystävällisellä tavalla, voit olla varma, että Kotkankynsi pyrkii vastaamaan samalla tavalla.
Rakkaudettomassa ympäristössä kasvanut susiuros ei oikein ymmärrä välittämisen tai rajattoman luottamuksen päälle, mutta kunnioittaa toisia uudella tavalla.

Historiikki
Kotkankynsi syntyi Rinnemetsän laumaan alfaparille. Pienenä pentuna Kotkankynsi pääsi kokemaan tulipalon kauhut, mutta onnistui sentään pysyttelemään perheensä parissa. Veljensä kanssa omituisen viha-rakkaussuhteen luonut pentu nauttikin elämästään jollakin hämärällä tasolla.
Kotkankynsi eksyi kuitenkin myöhemmin perheensä parista, ajautuen elämään yksinään. Susiuros oppi arvostamaan lauman suojaa täysin uudella tavalla ja yrittääkin nyt kovasti löytää itselleen uuden kodin ja perheen, kun vanha tuntui hajonneen käsiin.

Pelit
Pelit on listattu tähän suunnilleen siinä järjestyksessä, missä ne Kotkankynnen silmin tapahtuivat. Ylimpänä vanhimmat, alimpana uusimmat.
Kasvavat pienokaiset
Mättähältä mättähälle käy...
Laumalaiset kasaan
Uuteen aamuun - YKSINPELI
Aamunkoitto - EI PELATTU
Puuterilunta

Hahmon © Silkki, 28.06.2010
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kotkankynsi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Entiset ovat menneet//kutsu peli Silkki ja Kotkankynsi//

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Sysimetsän lauma-
Siirry: