Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Korpinkutka - Toivon lauma

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Huurre
Laumalainen
Laumalainen
Huurre


Nainen Viestien lukumäärä : 222
Hahmot : Korpinkutka, Kastehelmi

Korpinkutka - Toivon lauma Empty
ViestiAihe: Korpinkutka - Toivon lauma   Korpinkutka - Toivon lauma EmptyTi Elo 28, 2012 8:21 am

Perustiedot
Nimi: Korpinkutka
Ikä: 3v.
Sukupuoli: Uros
Lauma:  Toivon lauma
Asema: Laumalainen


Ulkonäkö
Korkeus n. 90cm
Paino n. 50kiloa

Ruumiinrakenne
Korpinkutka on suuri ja vankkaluinen uros. Keho on tanakka ja lihaksikas, mutta myös sulavalinjainen eikä ollenkaan kömpelö. Ruumis on sopusuhtainen ja kookas.
Jalat ovat normaalipituiset suhteutettuna korkeuteen ja ne ovat myös lihaksikkaat. Suuret ja pyöreät tassut auttavat pystyssä pysymistä. Kaula on normaalipituinen ja -paksuinen. Pää on sopusuhtainen, sudelle tyypillisesti pitkänomainen ja otsa on luisu. Pystyt korvat ovat sudelle normaalinkokoiset. Silmät ovat viistosti, kuten susilla yleensäkkin. Häntä on tuuhea, muttei tavallista pidempi.
Toiminta
Ruumiinrakenteen takia uros on erittäin voimakas sekä nopea kuten kävelyssä tai juoksussakin sillä pitkät ja vahvat jalat kuljettavat nopeasti, mutta sen sijaan ketteryyttä tai taipuvuutta ei löydy paljoakaan. Liikkeet ovat voimakkaita, mutta se ei ole kovin vikkelä eivätkä liikkeet ole ketteriä ,mutta sitäkin vankempia. Uroksen rakenne sopii mainiosti voimaa vaativiin tehtäviin, kuten peuran kaatamiseen yms. Korpinkutka ei ole nopea juoksemaan, mutta jaksaa hölkätä tasaista tahtia pitkiäkin matkoja.
Turkki
Korpinkutkan turkki on pikimusta, tuuhea ja keskipitkä. Se on villamaista ja suojaa hyvin kylmyydeltä sekä haavoilta, mutta kastuessaan se on painava eikä kuivu nopeasti. Tuo pörheys antaa uroksesta helpostikkin vieläkin suuremman kuvan eikä tumma väri hälvennä vaikutelmaa.
Väritys
Kauttaaltaan musta turkki, josta helposti erottuvat oranssinsävyiset meripihka silmät.


Luonne  
Korpinkutka saattaa vaikuttaa uhkaavalta ja vaikutusvaltaiselta, mutta on oikeasti nöyrä ja taipuvainen susiherra. Uros on uskollinen, eikä katso syyttä reviirilleen tunkeutujia hyvällä, jos tämä kuitenkin on vain sattunut liian lähelle rajoja ei se urosta liiaksi haittaa. Varkaissa olevaa hän ei kuitenkaan katso yhtä suopeasti, sillä se mitä muut hakevat lauman alueelta on pois laumalta ja elämä vuoristossa on kovaa. Korpinkutka on tosin valmis antamaan jokaiselle sudelle tilaisuuden ja ystävystyy helposti avoimen luonteensa ansiosta. Musta uros ei ole äkkipikainen vaan tekee päätökset harkitusti, mutta jos hän todella suuttuu jollekin se kantaa vihaa sydämessään koko loppu elämänsä ajan. Korpinkutka on valmis asettumaan ystäviensä puolelle ja pitämään heidän puolta loppuun asti. Uros alistuu tarpeen vaatiessa, ja osoittaa kunnioitusta, mutta pitää myös huolen siitä ettei kuka tahansa kohoa arvoasteikossa itsensä yläpuolelle. Korpinkutka on sosiaalinen susi ja arvostaa ystäviään kovasti sekä välittää heistä ja rakkaistaan kovasti ja myös näyttää sen. Ystävällinen ja huomioiva luonne tulee usein esiin uskollisuuden kera. Uros arvostaa kaikkia susia eikä pidä itseään parempana, joten hän osaa arvostaa kaikkien luonteenpiirteitä sekä kantoja asioihin. Uros ottaa myös kaikki huomioon eikä syrjäytä viisaita ehdotuksia vain siksi että ne tulevat alempiarvoiselta. Vaikka Korpinkutka saattaa välillä vaikuttaa pehmeä luonteiselta, löytyy siitä vahvatkin puolensa.


Menneisyys
Korpinkutka syntyi suureen laumaan, jossa eli onnellisen lapsuuden. Hänellä oli viisi sisarusta, joista kolme olivat uroksia. Eli siis pentueeseen kuului neljä urosta ja kaksi narttua. Suuri lauma ja monet päivittäin kohdatut sudet opettivat urokselle paljon sosiaalisuutta ja pienenä olleet leikkikaverit painimista. Korpinkutka eli laumassa tyytyväisenä nuoruutensa ja kohosi arvoasteikossakin päivä päivältä korkeammalle.
Jotain kuitenkin puuttui. Musta uros oli tyytyväinen elämäänsä lauman luona, mutta tunsi olonsa silti jotenkin haikeaksi. Hänestä tuntui että niin suuressa laumassa uroksen taidot eivät päässeet käyttöön. Oli kuin hänestä ei olisi ollut hyötyä, kuin hän olisi vain elänyt lauman siivellä. Ja sitä uros ei halunnut. Hän halusi elämälleen merkityksen ja tuntea olevansa laumalle hyödyksi mahdollisimman hyvin. Tämä asia sai hänet miettimään aina vain vakavammin lähtemistä ja oman tien etsimistä.
Uros tunsi myös olevansa hiukan erilainen kuin kukaan muu laumassaan. Häntä pidettiin itsestään selvyytenä, joka vain pyöri muiden seassa ilman sen suurempaa tarkoitusta kuin yhdessä metsästäminen. Ehkä hän vaati elämältään liikaa tai sitten vain tunsi kuuluvansa muualle, mutta lopulta uros teki päätöksen lähteä laumasta. Uros hyvästeli laumansa ja kertoi aikeensa avoimesti ennenkuin lähti hyvillä mielin matkaan.
Korpinkutka kierteli laumattomana eläen jokusen aikaa, kunnes tunsi itsensä yksinäiseksi. Olihan uros sentään elänyt koko lapsuutensa monien susien ympäröimänä. Hän hakeutui muiden laumojen lähelle, kunnes päätyi Lupuksen laaksoon. Musta uros päätti jäädä sinne etsimään itselleen sopivaa laumaa. Tämän laakson löydettyään tuntui jokin todelliselta. Korpinkutka oli toki rakastanut laumaansa, mutta jotenkin tunsi kaipausta tätä laaksoa ja sen sisältämää elämää kohtaan.

Tuttavuudet
Tavatut: Ruusu (susu98), Muisto (harinezumi), Säde (Naar), + laumalaiset
Ystävät:
Laumalaiset: Toivo (Alfa) [susu98], Luumu [Het#], Pilvi [susu98], Tuulenkuiske [Het#]
Ihastus:
Puoliso:
Tässä vähän näitä pelejä, joihin Korpinkutka on ollut osallisena. Korpinkutkan näkökulmasta järjestettynä vanhimmat ovat ylhäällä ja uusimmat ovat alhaalla :) Osa peleistä on vielä kesken.

Aamuruskon uusi susi  - Korpinkutka kohtaa aarnimetsän alfanartun
Rutiini reissu - Korpinkutka kohtaa sysimetsän laumalaisen
Onnen päivä sus'hukkaselle - Korpinkutka liittyy Toivon laumaan
Syksyn reissailija - Korpinkutka tapaa Nuormetsän alfanartun
Kutsu Toivon poppoolle - Toivon lauma kokoontuu
Rajapartiointia - Pilvi liittyy laumaan
Samaa laumaa - Korpinkutka tutustuu Pilveen
Uusi päivä, tuoko se uutta verta laumalle? - Tuulenkuiske liittyy laumaan
Yön salaisuus - Romantiikkaa whit Kuiske, kaunista näkymää ja suuria tunteita kera tutustumisen
Kaksi tummaa hukkaa, keskellä korpea kohtaa - Korpinkutka häätää laumattoman Hiilen lauman rajoilta
Toistensa -
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Korpinkutka - Toivon lauma
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Pilvi - Toivon lauma
» Luumu (Toivon lauma)
» Tuulenkuiske - Toivon lauma
» Kutsu Toivon poppoolle

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: