Ab Lupus
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ab Lupus

Missä voitto tai tappio ei ole vain sinun, se on teidän. --- Muistetaan olla uskollisia realismille.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kauhu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
-Mex-
Beta Wolf
Beta Wolf
-Mex-


Nainen Viestien lukumäärä : 1952
Hahmot : Hetki, Kauhu, Ilo, Valta, ja Korppi

Kauhu Empty
ViestiAihe: Kauhu   Kauhu EmptyMa Joulu 28, 2009 9:51 pm

Kauhu Kp%20Kauhunimi: Kauhu
Ikä:6
Lauma: Laumaton
Arvo:

Ulkonäkö:
Kauhu on ulkomuodollisesti kookas uros ja sen huomaa sen säkä on 86 cm Sen raajat ovat lihaksikkaat sekä jäntevät. Uroksen ruumis on melko raskas mutta soveltuu eduksi taisteluissa sekä saalistuksessa. Herran turkin väritys tuo mustanruskean harmaa joka muodostaa melkoisen sekaisen värityksen. Vatsaan päin turkki muuttu vaalenevan harmaaksi. jalkoihin mennessä väri haalistuu vaalean harmaaksi lähes valkoiseksi. . Hukka urosken silmät ovat todella vaalean oranssit lähes voisi sanoa että valkoiset. Uroksen kallo on suurehkon kokoinen mutta silti suhteissa sen muuhun vartaloon. Turkni laatu on erinomainen iästä huolimatta.

Luonne:
Kauhu on luonteeltaan osittain nimensä veroinen, se osaa tuottaa pelkoa ja vaarantaa pahoinkin vastustajansa. Yleisesti uros käyttää hyväkseen pistävää kielenkäyttöön, se ei sanoja säästele. Moni joka on Kauhunu törmännyt ei uskalla uhitella tuolle toiseen kertaan. Kauhun sisältä löytyy kuitenkin oman laisensa nallekarhu, se lepertelee ja hellii puolisoaan mielin määrin, mutta tietää kuitenkin paikkansa. Se ei helposti hyväksy kaikkea mitä sille ehdotellaan mutta se johtuu täysin sen menneisyydestä. Kauhun luonteenpiirteitä voisi kuvailla lyhyesti. Sharmikas, omalaatuinen, kiukkuinen vain puolisolleen lempeä sekä puollustava. Toki uroksen monipuolisesta luonteesta löytyy pieniä seikkoja joita saattaa huomata siihen tutustuessa.

Historia:
Kauhu poistui laumastaan jo pienenä se oli alle vuoden ikäinen kun otti yhteen silloisen laumansa alfan kanssa tietyitä erimielisyyksistä, se ei kyennyt antamaan periksi vanhalle alfalle eikä halunnut totella tuon käskyjä. Joksnekni pitkään kestänyt veri löyly päätyi Kauhun eduksi, vanha alfa menhtyi ja Kauhu astui tuon tilalle. Kauhun toiminassa ei sinänsä ollut vikaa, mutta laumalaiset pelkäsit alfaansa joten Kauhu käski laumansa kadota iäksi alueelta ja lähti itse matkoille. Sen jälkeen Kauhu on kasvanut ja muuttunut hyviknin paljon, se on tullut aikuisemmaksi ja viisastunut paljon. Se tietää elmästä yhtä sun toista ja on päättänyt muuttaa elmäänsä. Niin se lähti vaeltamaan kohti tuntematonta laaksoa jossa asusti kaksi laumaa Viima sekä Ovela. Kauhu ei ollut tietoinen laumosita tai niiden rajoista jtoen se päätti uteliaana mennä tapamaan Viimaa. Pitkänä vaeltanut Kauhu varttui matkansa aikana runsaasti se sai jäntevän ja hyväkunotisen ruumiin josta se piti huolta. Se tutustui matkansa iakana moneenkin suteen mutta ei saanut mukaansa niistä yhtäkään. Kauhu jatkoi matkaansa yksin välillä levähdellen.

Vuoriston ylittäminen oli haastavaa raskasrakenteiselle hukalle, mutta Kauhu selvisi siitä. Vuorien päälle päästyään se ryhtyi ulvomaan kantavasti ja kuuluvasti laakson suuntaan. Sen ääni oli kantava ja humisi tuulen mukana ääni sai osittain jo sataneen lumenkin värähtelemään kallion reunoilta.
Kauhu suutnasi kohti Viiman aluetta välillä kutsu huutoja pääsetellen. Se kutsui siis toisen lauman Alfaa tuon alella. Kauhu ei niin pelännyt vastaan ottoa se oli päättänyt että liittyisi Viiman laumaan jos tuo sen joukkoihinsa kelpuuttaisi. Kauhun jolkotellessa Viiman aluellta alfaa etsien lumi tuprutteli hiljalleen maahan vaikeuttaen Kauhun liikkumista tuntemattomilal seruduilla.

Oli kulunut aikaa kun kauhu oli liittynyt onnsituneesti viiman johtamaan laumaan. Pienen ajan sisällä kauhu oli ehtinyt syventyä tunteisiin ja jopa ihastunut laumaan tiineenä olevaan narttuun Sammaleeseen. tästä kuitenkin syntyi pientä kinaa lauman betan kanssa jonka sammal valitsi pentujen aksvatti isäksi. Katala kohtasi kauhun vihan mutta sai kuitenkin ilman taistelua kauhusta uuden puolen esiin täten kauhu aksvoi nuoresta sudesta kunnioittavaksi herraksi. Se kunnioitti aktalaa kuin veljeään ja välitti tuosta ja myöntyi jopa alistumaan tuolle. Ei mennyt kuitenkaan pitkään kuin Veri alias varpu saapui laaksoon ja täten syöksi Viiman vallastaan ja otti lauman itselleen. tämä ei kuitenkaan miellyttänyt kauhua joten tuo otti ja lähti pois laumasta ja sen alueelta. eikä mennyt pitkään kuin Sammal ja kauhu siirtyivät askeleen pidemmälle ja täten kutuvat itseään pariksi. Nyt kakiskko on kasannut muakvan tuntuisen joukkion ja suunnittelevat veren tuhoamista pitäen itseään alfa parina.


{] KAUHUN PELIT [}


https://ablupus.palstani.com/jarven-ranta-f18/seuraa-johtajaa-vaan-mita-niista-loppu-t616.htm ( loppu )

https://ablupus.palstani.com/sola-f31/kolmas-uuden-aloitus-kutsupeli-paattynyt-t597.htm ( loppu )

https://ablupus.palstani.com/jarvi-f14/seka-etta-monen-pelin-yhdistelma-loppunut-t465.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/pesaluolat-f12/kuri-ja-jarjestys-veri-on-taalla-loppunut-t479.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f13/valo-saapuu-rajalle-loppu-t422.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/jarvi-f14/viima-opettaa-loppu-t225.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/jarvi-f14/kauhu-kertoo-alfalle-totuuden-loppu-t453.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/jarvi-f14/kolmen-paivan-jalkeen-jatko-peli-calarma-t409.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f13/oliko-sittenkaan-niin-pakko-kutsupeli-mex-loppu-t391.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f13/odotettu-tapaaminen-loppu-t248.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/saalistusmaat-f13/ensivaikutelma-paattynyt-t196.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/pesaluolat-f12/kolme-uutta-elamaa-20-joulukuuta-loppunut-t207.htm ( loppu )

https://ablupus.palstani.com/jarvi-f14/kauhun-askeleet-the-end-t186.htm ( Loppu )

https://ablupus.palstani.com/liittyminen-varpun-laumaan-f21/kauhu-suoritettu-t170.htm ( Loppu )


https://ablupus.palstani.com/rajalla-f20/ryhma-kokoontuu-kaikki-veren-vastaiset-hukat-t677.htm

_________________
Hetki jatkaa vahvistumistaan Ovelan alaisena ♥
Kauhu kohtalo epäselvä ♥
Ilo tavoittelee tähtiä ♥
Korppi hätää kärsimässä laumansa kanssa alfa kadoksissa ♥

Hahmoille tulossao mat kotisivut ;)


Viimeinen muokkaaja, -Mex- pvm To Helmi 25, 2010 1:07 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kauhu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Kauhu ((suoritettu))
» Kauhu vailla seuraa
» Kauhu palaa alkuun
» Kauhu kertoo alfalle totuuden - loppu

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ab Lupus :: OFF-GAME :: Hahmot - Laumattomat-
Siirry: